Önkéntesség Krisna-völgyben, 2013

Szeretettel várjuk Krisna-völgy biokertészetében önkéntesként, akár pár napra, akár hosszabb időre, áprilistól októberig!
Amit biztosítani tudunk az önkénteseknek – a jó hangulat mellett – a Krisna-völgyi szabad bejárás az önkéntesség idejére. Ez az önkéntességi forma tapasztalatunk szerint nagyon kedvező alkalom arra, hogy a kertészeti gyakorlat mellett mélyebb bepillantást nyerjenek az érdeklődők a Krisna-völgyiek mindennapjaiba. Lehet velünk közösen étkezni is, vagy akár bekukkantani a templomi szertartásokba.

A Krisna-völgyi egyéb előírások ugyanazok, mint ami a turistákra is vonatkoznak: nem szabad bevinni a területre húst, tojást, alkoholt, cigarettát, kávét. (Bármi más ételt, italt nyugodtan lehet hozni). Más feltétel nincs.
Az utazást, szállást és az étkezést jelenleg az önkéntesek maguknak biztosítják, ehhez infókkal tudunk segíteni.

Étkezés: lehet a Krisna-völgyi lakókkal együtt étkezni (az árak kb. reggeli: 450 Ft, ebéd: 900 Ft, vacsora: 500 Ft – kis eltérések lehetnek). Illetve rendelkezésre áll az étterem is.

Vendégházakról információt kaphat: www.krisnavolgy.hu

Kérjük, hogy az önkénteskedés időpontjával kapcsolatban a kertészet vezetőjével előre egyeztessen: Antal Balázs (Bálamodaka Prabhu): 30/700-38-36, és őt kellene majd keresni ideérkezésekor is, ő fogja “eligazítani”.
További információk kérhetők az önkénteskedéssel kapcsolatban: 30/21-27-017

2 hozzászólás to “Önkéntesség Krisna-völgyben, 2013”

  • Szandika:

    Csak egy napos látogatás is lehetséges?

  • revszilvia:

    Krisna-völgyet meg lehet látogatni egy napra vagy akár néhány órára is, ld. http://www.krisnavolgy.hu
    Önkéntesként azonban a minimum 2, de inkább minimum 3 napot javasoljuk, hiszen az első nap az ember inkább csak megérkezik, megismerkedik a helyzettel, a kollégákkal, és általában csak a második naptól kezd úgy igazán hatékonyan belerázódni a kertészeti tevékenységbe.

Hagyj üzenetet

1%
Az Öko-völgy Alapítvány adószáma:
18786435-1-14
Keresés
Webshop
Ökovölgy hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
E-mail cím újra:*
Kisfilmek
Hozzuk létre saját öntözőrendszerünket! Új film – Egyszerű élet, emelkedett szintű gondolkodás
Fotógaléria
Loading...
image meheszet-jpg image hazafele_a_foldekrol-jpg image szenaforgatas-jpg image fozes_foldtuzhelyen-jpg image krisna-volgyi_gyerekek-jpg image gyumolcsfak_tavasszal-jpg image oszi_tajkep-jpg image cserepkalyha_epites-jpg image fnyn_2010apr3_2_k-jpg image dscn6418-jpg image dscn6415-jpg image dscn6465-jpg

Kiadványaink
Szakdolgozóink
Az Öko-völgy Alapítvány konzultációs segítségéveleddig 48 hallgató védte meg szakdolgozatát.
Védjegy használati jog
Idézet
"A kiút megtalálásához lélekbeli változás szükséges, amelynek során rájövünk, hogy az igazi értéket nem lehet pénzben kifejezni, és az élet megannyi formáját nem lehet áruba bocsátani."
Az Egyházak Világtanácsának nyilatkozata (2000, Genf)