Önkéntesség Krisna-völgyben, 2013

Szeretettel várjuk Krisna-völgy biokertészetében önkéntesként, akár pár napra, akár hosszabb időre, áprilistól októberig!
Amit biztosítani tudunk az önkénteseknek – a jó hangulat mellett – a Krisna-völgyi szabad bejárás az önkéntesség idejére. Ez az önkéntességi forma tapasztalatunk szerint nagyon kedvező alkalom arra, hogy a kertészeti gyakorlat mellett mélyebb bepillantást nyerjenek az érdeklődők a Krisna-völgyiek mindennapjaiba. Lehet velünk közösen étkezni is, vagy akár bekukkantani a templomi szertartásokba.

A Krisna-völgyi egyéb előírások ugyanazok, mint ami a turistákra is vonatkoznak: nem szabad bevinni a területre húst, tojást, alkoholt, cigarettát, kávét. (Bármi más ételt, italt nyugodtan lehet hozni). Más feltétel nincs.
Az utazást, szállást és az étkezést jelenleg az önkéntesek maguknak biztosítják, ehhez infókkal tudunk segíteni.

Étkezés: lehet a Krisna-völgyi lakókkal együtt étkezni (az árak kb. reggeli: 450 Ft, ebéd: 900 Ft, vacsora: 500 Ft – kis eltérések lehetnek). Illetve rendelkezésre áll az étterem is.

Vendégházakról információt kaphat: www.krisnavolgy.hu

Kérjük, hogy az önkénteskedés időpontjával kapcsolatban a kertészet vezetőjével előre egyeztessen: Antal Balázs (Bálamodaka Prabhu): 30/700-38-36, és őt kellene majd keresni ideérkezésekor is, ő fogja “eligazítani”.
További információk kérhetők az önkénteskedéssel kapcsolatban: 30/21-27-017

2 hozzászólás to “Önkéntesség Krisna-völgyben, 2013”

  • Szandika:

    Csak egy napos látogatás is lehetséges?

  • revszilvia:

    Krisna-völgyet meg lehet látogatni egy napra vagy akár néhány órára is, ld. http://www.krisnavolgy.hu
    Önkéntesként azonban a minimum 2, de inkább minimum 3 napot javasoljuk, hiszen az első nap az ember inkább csak megérkezik, megismerkedik a helyzettel, a kollégákkal, és általában csak a második naptól kezd úgy igazán hatékonyan belerázódni a kertészeti tevékenységbe.

Hagyj üzenetet

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

1%
Az Öko-völgy Alapítvány adószáma:
18786435-1-14
Keresés
Webshop
Ökovölgy hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
E-mail cím újra:*
Kisfilmek
Új film – Egyszerű élet, emelkedett szintű gondolkodás Már fejjük, még szopizik…
Fotógaléria
Loading...
image img_7862-jpg image img_7820-jpg image img_7960-jpg image img_8245-jpg image fozes_foldtuzhelyen-jpg image gyumolcsfak_tavasszal-jpg image hazafele_a_foldekrol-jpg image cserepkalyha_epites-jpg image krisna-volgyi_gyerekek-jpg image szenaforgatas-jpg image oszi_tajkep-jpg image meheszet-jpg

Kiadványaink
Szakdolgozóink
Az Öko-völgy Alapítvány konzultációs segítségével eddig 48 hallgató védte meg szakdolgozatát.
Védjegy használati jog
Idézet

"Minden, amit az ember az állatokkal tesz, visszahat az emberre."


Pithagorasz