Életre kelt életmódközpont!

Az Öko-völgy Program is üdvözli az új Budapesti kezdeményezést, és biztatunk téged is, hogy játssz velük, nyerj tanfolyam belépőt!

Ez a központ arról szól, hogy…

Hogyan lehetünk boldogok? Hogyan élhetünk valóban jobban, egészségesebben, sikeresebben? Számos mai kiadvány, életvezetési tanácsadó központ foglalkozik ezekkel a kérdésekkel. A legtöbbjük azonban nem vezeti el az embert az élet valódi forrásához, melynek hiányában csak a boldogság „tüneteit” érhetjük el. Állandóan változó elménk és érzelmeink síkján csupán átmeneti örömökben lehet részünk, ahogyan egy levágott faág is végül elszárad a fa gyökere nélkül.

A közelmúltban egy olyan életmódközpont jött létre a fővárosban, amely az életre a maga teljességében tekint, amely nem választja el az „élet fáját” a gyökerétől, s megmutatja, hogyan érhetjük el az eredeti, a valóban maradandó boldogságot.

A Govinda Életmódközpont márciusban nyitotta meg kapuit, hogy elérhetővé tegye, közelebb hozza azt a tudást, amely mindig is az ember rendelkezésére állt; hogy a mai emberrel is megszerettesse India időtlen bölcsességét, melynek révén teljesebb, örömtelibb, egészségesebb, lelki értékekben gazdagabb életet élhet. Ennek érdekében a központ előadás-sorozatokat, tanfolyamokat, szemináriumokat indított a Bhaktivédanta Hittudományi Főiskolával karöltve, amely a minőségi oktatás megvalósulása érdekében a kurzusok szakmai felügyeletét vállalja.

A központ legfőbb feladatának tekinti, hogy másokkal is megossza a Védák ősi bölcsességeit, hogy bárki átélhesse és megtapasztalhassa: a tudatos élet és táplálkozás, a lelki értékeken nyugvó gondolkodás nem lemondás, hanem a boldog élet kezdete.

VEGETÁRIÁNUS FőZőTANFOLYAMOK

Ha szeretné saját készítésű indiai vacsorával meglepni vendégeit, ha meg akar ismerkedni a vegetáriánus konyhaművészet titkaival, fogásaival, erre is lehetősége nyílik a Govinda Életmódközpontban! A vegetáriánus főzőiskola résztvevői megbizonyosodhatnak róla, hogy a vegetáriánus ételek nem csak egészségesebb életet tesznek lehetővé, hanem izgalmasak, egzotikusak, rendkívül változatosak és ízletesek is egyben.

JÓGAÓRÁK

A jóga a legősibb élettudomány, amely megőrzi a test fiatalságát, életerejét. Az életmódközpont szakavatott, Indiában képzett tanárai a hatha-jóga elemeire épülő, különböző nehézségű jógaórákat tartanak. Különféle jóga- és meditációs tanfolyamaikon olyan ősi technikákat tanítanak, melyekkel egészséget, nyugalmat, békét és boldogságot vihetünk hétköznapjainkba.

ÁJURVÉDA A MINDENNAPOKBAN

Az ájurvédikus tanfolyam keretében is csodálatos élményben lehet részünk: bárki elsajátíthatja az egészség legősibb tudománya, az ájurvéda alapelveit, életvezetési szabályait. Megállapíthatjuk azt is, hogy milyen testtípusba tartozunk, s aztán az annak megfelelő életmódot, szokásokat kialakítva megelőzhetjük a betegségeket is.

VÉDIKUS PSZICHOLÓGIA, SZEMÉLYISÉGFEJLESZTÉS

A pszichológia valójában nem új keletű tudomány. Az ősi múltra visszatekintő Védák, illetve a jóga időtlen tudományával foglalkozó művek rendkívül alaposan és precízen térképezik fel az emberi pszichét és annak működését. Sőt, a védikus lélektan sokkal inkább lélektannak nevezhető a mai pszichológiánál, mert az emberi pszichének nem csupán a mentális és intellektuális síkjával, hanem a valódi lényünkkel, létezésünk gyökerével, a lélekkel is foglalkozik. A kurzuson elsajátítható tudás valóban sikeres és látványos személyiségfejlődést tesz lehetővé.

AROMATERÁPIA OTTHON

Az aromaterápia növényi eredetű esszenciális olajokat alkalmaz az egészség megőrzésére. Segíti az ellazulást, javítja a kedélyállapotot, segítségével számtalan betegség egyszerűen és eredményesen kezelhető. A kurzus keretében bárki megtanulhatja, hogyan alkalmazhatja az illatok tudományát a saját otthonában is.

MASSZÁZS és MASSZÁZSTANFOLYAM

A központ ájurvédikus, lávaköves, yumeiho és sok másféle masszázzsal kínál felfrissülést, feltöltődést vendégeinek. Lehetőség van a masszázs technikájának elsajátítására is.

A Govinda Életmódközpont tanfolyamairól a http://tanfolyamok.govinda.hu oldalon található bővebb tájékoztatás, telefonon a 06-1-269-1625-ös számon,  személyesen pedig a Govinda Életmódközpontban (Budapest, V. ker., Vigyázó Ferenc utca 4.) érdeklődhet.

És akkor jöjjön a játék. Próbáld ki te is a Govinda Életmódközpont tanfolyamait ingyen! Játssz velünk! A tennivalód mindössze annyi, hogy elküldöd névvel és e-mail címmel ellátott jelentkezésedet. A jelentkezők között kisorsolunk egy 2 alkalmas indiai főzőtanfolyam- illetve egy kezdő jógatanfolyam belépőt. A játék július 20-ig tart. A nyereményeket a nyertesek a nekik megfelelő időpontban válthatják be.

Ha szeretnél ingyenes tanfolyambelépőt, kattints a tanfolyamok.govinda.hu oldalra.

Hagyj üzenetet

1%
Az Öko-völgy Alapítvány adószáma:
18786435-1-14

2017-ben 403.431 Ft felajánlás segítette ismeretterjesztő tevékenységünket. Köszönjük!
Tanfolyamaink
Ősszel induló tanfolyamaink listája innen elérhető

Keresés
Webshop
Ökovölgy hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
E-mail cím újra:*
Kisfilmek
“Az étel nem a boltból származik.” Film Sivaráma Swamival Rovarpusztító rozsdafarkúak biokertünkben – kisfilm

Kiadványaink
Szakdolgozóink
Az Öko-völgy Alapítvány konzultációs segítségével eddig 53 hallgató védte meg szakdolgozatát vagy doktori értekezését.
Védjegy használati jog
Idézet
„A régieket nem szabad lebecsülni. Mérhetetlenül okos emberek voltak, sok tekintetben okosabbak, mint mi. Nagy előnyük volt fölöttünk, hogy olyan alkalmakra is gondoltak, amikor az idő nem kifogástalan.”
Hamvas Béla