Új kiadvány – Egyszerű életmód, emelkedett gondolkodás

Egyszerű-életmód3Prémamoya dász szerkesztésében, a Lál Kiadó gondozásában megjelent a legújabb Krisna-völgyi kiadvány, “Egyszerű életmód, emelkedett gondolkodás” címmel. A 152 oldalas kötet Bhaktivédanta Szvámi Prabhupádának a fenntartható társadalmi rendszer kialakításához és működéséhez fűződő iránymutatásait tartalmazza.

A védikus társadalmi rendszer, a varnásrama kapcsán számos olyan idézet is olvasható a könyvben, melyek beszélgetéseket rögzítő hangfelvételeken maradtak fenn, és Prabhupáda könyveiben nem kerültek részletes kifejtésre. A fejezetekben tárgyalt témák az önellátás és a társadalomépítés számos területét érintik, kérdések sokaságát tisztázzák a mindennapi élet gyakorlati feladataitól kezdve az elméleti kérdésekig.

A beszélgetések témakörök szerint csoportosítva olvashatók (például a negyedik fejezet felépítése: 4. Az emberi szükségletek, a) Élelmiszer-termelés, élelmezés, b) Tejtermelés, tejtermékek, c) Vízellátás, d) Ruházat, e) Ház, fűtés). Minden fejezet végén szerepelnek magyarországi példák is, bemutatva, hogy Krisna-völgyben és más központokban mit sikerült ezidáig megvalósítani Sríla Prabhupáda társadalomépítő iránymutatásaiból.

A könyv elolvasását jó szívvel ajánljuk mindenkinek, aki érdeklődik a fenntartható életmód, a társadalom- és közösségépítés, valamint a védikus kultúra iránt!

Ára: 1.000 Ft-tól (adományként)

Részletes tartalomjegyzék és a könyv megrendelése ide kattintva: www.oktatas.krisnavolgy.hu

Hagyj üzenetet

1%
Az Öko-völgy Alapítvány adószáma:
18786435-1-14

Tanfolyamaink
Ősszel induló tanfolyamaink listája innen elérhető

Keresés
Webshop
Ökovölgy hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
E-mail cím újra:*
Kisfilmek
Önfenntartó ruházat – 2. rész Kertészeti innovációink

Kiadványaink
Szakdolgozóink
Az Öko-völgy Alapítvány konzultációs segítségével eddig 53 hallgató védte meg szakdolgozatát vagy doktori értekezését.
Védjegy használati jog
Idézet
„Van olyan hagyomány, amely útbaigazít, s van, amely félrevezet. Az egyik megtanít úszni, a másik a süllyedő hajó szalonjába tessékel azzal, hogy itt eddig nagyon jól lehetett ebédelni.”
Németh László