Új kiadvány – Egyszerű életmód, emelkedett gondolkodás

Egyszerű-életmód3Prémamoya dász szerkesztésében, a Lál Kiadó gondozásában megjelent a legújabb Krisna-völgyi kiadvány, “Egyszerű életmód, emelkedett gondolkodás” címmel. A 152 oldalas kötet Bhaktivédanta Szvámi Prabhupádának a fenntartható társadalmi rendszer kialakításához és működéséhez fűződő iránymutatásait tartalmazza.

A védikus társadalmi rendszer, a varnásrama kapcsán számos olyan idézet is olvasható a könyvben, melyek beszélgetéseket rögzítő hangfelvételeken maradtak fenn, és Prabhupáda könyveiben nem kerültek részletes kifejtésre. A fejezetekben tárgyalt témák az önellátás és a társadalomépítés számos területét érintik, kérdések sokaságát tisztázzák a mindennapi élet gyakorlati feladataitól kezdve az elméleti kérdésekig.

A beszélgetések témakörök szerint csoportosítva olvashatók (például a negyedik fejezet felépítése: 4. Az emberi szükségletek, a) Élelmiszer-termelés, élelmezés, b) Tejtermelés, tejtermékek, c) Vízellátás, d) Ruházat, e) Ház, fűtés). Minden fejezet végén szerepelnek magyarországi példák is, bemutatva, hogy Krisna-völgyben és más központokban mit sikerült ezidáig megvalósítani Sríla Prabhupáda társadalomépítő iránymutatásaiból.

A könyv elolvasását jó szívvel ajánljuk mindenkinek, aki érdeklődik a fenntartható életmód, a társadalom- és közösségépítés, valamint a védikus kultúra iránt!

Ára: 1.000 Ft-tól (adományként)

Részletes tartalomjegyzék és a könyv megrendelése ide kattintva: www.oktatas.krisnavolgy.hu

Hagyj üzenetet

1%
Az Öko-völgy Alapítvány adószáma:
18786435-1-14

2017-ben 403.431 Ft felajánlás segítette ismeretterjesztő tevékenységünket. Köszönjük!
Tanfolyamaink

Tanfolyamaink listája innen elérhető

Keresés
Webshop
Ökovölgy hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
E-mail cím újra:*
Kisfilmek
“Az étel nem a boltból származik.” Film Sivaráma Swamival Rovarpusztító rozsdafarkúak biokertünkben – kisfilm

Kiadványaink
Szakdolgozóink
Az Öko-völgy Alapítvány konzultációs segítségével eddig 53 hallgató védte meg szakdolgozatát vagy doktori értekezését.
Védjegy használati jog
Idézet
"Környezetünk száz és ezer helyen lángol világszerte. Nincs azonban kijárat, tűzlépcső, az egyetlen megoldás, ha az önismeret felé lépünk."
Jim Nollman