Az Öko-völgy Alapítványnál különféle területeken folyamatosan szükségünk van a segítségedre! Habár néhány terület az év bizonyos részeiben aktívabb, máshol egész évben teljes erővel folyik a munka.

Ezen az oldalon az Öko-völgy Alapítvány által felajánlott különféle önkéntes munka lehetőségeket találsz.

Téged is hívunk, legyél önkéntes, és a segítséged által legyél a víziónk és tevékenységeink részese! Ha szeretnél jelentkezni, akkor ezen az űrlapon keresztül megteheted.

Önkéntes Távmunka lehetőségek

PHP programozó

Leírás: PHP programozót keresünk! Ez a szolgálat távolról végezhető, de a megfelelő jelölt számára a jövőben a helyszíni tevékenység lehetősége is fennáll.

Elvárás: Tapasztalt PHP programozó.

Elérhetőség: nyitott.

Videószerkesztő

Leírás: Olyan hozzáértő személyt keresünk, aki videókat szerkeszt a számunkra. A szolgálat távolról vagy a helyszínen is végezhető.

Elvárás: Legyél képes videó szerkesztő eszközökkel dolgozni. Saját alkalmazás használata előny!

Elérhetőség: nyitott.

Angol – magyar, magyar angol fordító

Leírás: Keressük azt a személyt, aki különböző szövegeket angolról magyarra, illetve magyarról angolra fordít. Ez a szolgálat távolról végezhető, de a megfelelő jelölt számára a jövőben a helyszíni tevékenység lehetősége is fennáll.

Elvárás: Gyorsaság; rövidebb, 1-2 bekezdés hosszúságú szövegek 24 órán, hosszabbak egy héten belül történő fordítása. Titoktartás.

Elérhetőség: nyitott.

Helyszínen végezhető önkéntes munkák

A helyszínen önkéntes munkát végző személyek napi hét órát, és heti öt napot dolgoznak. Munkájukért cserébe szállást (többágyas szobában, közös fürdővel) és napi háromszori étkezést biztosítunk számukra.

Mezőgazdasági munka

Leírás: Zöldség és egyéb földeken történő munkavégzés.  

Elvárás: Jó fizikai kondíció, kinti, változó időjárási körülmények közötti munkavégzésre való hajlandóság.

Elérhetőség: Áprilistól októberig.

Gyümölcsös és virágoskert

Leírás: Segítségnyújtás a virágoskertek és gyümölcsösök fenntartásában illetve a szüret során.

Elvárás: A gyümölcsösbe csak olyan személyek jelentkezését várjuk, akik három hónapra tudnak jönni. Fontos a megbízhatóság, jó fizikai kondíció, kinti, változó időjárási körülmények közötti, és a több órán át tartó nehéz fizikai munkavégzésre való hajlandóság.

Elérhetőség: A gyümölcsösbe márciustól októberig, a virágoskertbe pedig júniustól augusztusig tartó munkavégzésre keresünk jelölteket.

Étterem

Leírás: Ez a szolgálat az ételek elkészítésében és felszolgálásában történő segítségnyújtást foglalja magába.

Elvárás: Konyhai munkvégzésre való alkalmasság, zöldségek darabolásában, ételek elkészítésében, illetve a vendégeknek történő felszolgálásban való részvétel. Vegetáriánusok előnyben.

Elérhetőség: Májustól októberig.

Vendégház:

Leírás: A vendégházak szobáinak tisztántartásában és a vendégház éttermében – ételek elkészítése és felszolgálása – való segítségnyújtás.

Elvárás: Takarításra, tisztaság fenntartására, konyhai környezetben való munkára való képesség illetve részletekre való odafigyelés.

Elérhetőség: Májustól októberig.