Megújul a V-védjegy

Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy átalakítottuk a V-védjegy mindkét megjelölését – a vegánt és a vegetáriánust is. A korszerűsített védjegy megjelölések előnyei A jól átlátható és felismerhető védjegy használatának köszönhetően a világ lakosságának több mint egyharmada ismeri a V-védjegyet. Amikor az értékeiknek megfelelő táplálkozási választékot keresnek, tízből hét ember egészségesebbnek tartja a V-védjeggyel ellátott termékeket, és […]

Tovább
Videó – A csapadékvíz megtartása

A klímaváltozás miatt idehaza is egyre több talajvizet hasznosító kút apadt ki idén. Mit lehet tenni ilyen szélsőséges körülmények között? Az alábbi videóban választ kapunk több hasonló kérdésre.

Tovább
Nemzetközi ifjúságsegítők mobilitása az önfenntartó ruházat jegyében

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, az Öko-völgy Alapítvány sikeresen elnyert egy Erasmus+ pályázati támogatást, melynek címe “Make Your Clothes – from Clothes through Disclosure to Inclusion” volt, vagyis Készítsd el a saját ruhádat. Ennek keretén belül 6 európai országból összesen 18 fő látogatott el az Öko-völgy Alapítvány társszervezetébe, a Syama Handmade textilműhelybe az egy hetes […]

Tovább
Önfenntartó ruhakészítés tanfolyam

2022. okt. 15-én tartjuk az Önfenntartó ruhakészítés tanfolyamunkat, amin kipróbálhatod, hogyan lehet saját lenből, kenderből, valamint gyapjúból tartós és jó minőségű ruhát készíteni.

Tovább
Rezsicsökkentő önellátás

2022. szeptember 24-én (szombaton) tartjuk a Rezsicsökkentő önellátás elnevezésű tanfolyamunkat. Ha szeretnéd lecsökkenteni az egyre súlyosabban növekvő rezsiköltségeidet, akkor gyere el és ezen a tanfolyamon megtanítjuk neked!

Tovább