Örömmel jelentjük be számotokra, hogy elkezdtük az együttműködést az Európai Szolidaritási Testület programmal, és egyben hatalmas megtiszteltetéssel mutatjuk be első önkéntesünket e kezdeményezés keretében:
🌟 Ismerd meg új önkéntesünket – Tea Horvátországból 🌟
🎨 Hobbi és szenvedélyek: Tea szeret festeni, ékszereket készíteni, varrni és díszíteni, ő valójában egy igazi művész a szíve mélyén. Amikor éppen nem a kézműveskedésben merül el, akkor kedvenc zenéire táncol, új helyeket fedez fel vagy a természet szépségét szívja magába egy túrázáson a barátokkal.
🦷 Foglalkozás: Miközben képzett fogorvos, egyben jógaoktató is, aki a jóga varázsát, valamint a testre és elmére gyakorolt jótékony hatását osztja meg másokkal.
💡 Miért önkéntes? Az önkéntesség iránti lelkesedése abból a vágyából fakad, hogy tanuljon, megtapasztalja az életet egy ökofaluban, és érdemi hatást gyakoroljon a helyi közösségre.
🌱 Szerepe az Öko-völgy programban: Tea különböző oktatási programokat fog előkészíteni és segíteni, valamint népszerűsíteni fogja az Öko-völgy Alapítvány által megvalósított eseményeket és projekteket.
Üdvözöljük Teát együtt közösségünkben! 🌿🤗
A Tudás Völgye projektet az Ocean Znanja szervezet koordinálja, házigazdája az Öko-völgy Alapítvány, támogatója pedig a horvátországi Mobilitási Ügynökség és az Európai Uniós projektek az Európai Bizottság Európai Szolidaritási Testület programján keresztül.

Leave a comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük