Két nemrégiben elkészült kisfilmünket ajánljuk olvasóink figyelmébe
Házisajt készítése. Így lesz a tejből sajt … egyszerűen és gyorsan. Bolti tejből is lehet:
http://youtu.be/SDEzuNJCdf0
Zöldségek bundázása tojás nélkül, avagy pakora készítése:
http://youtu.be/qnYhi6QBcTg
4 thoughts to “Házisajt és pakora készítése”
Nagyon kedves a hölgy,aki előad és szépen beszél magyarul.
Kedves Balázs Péterné! Nekem meg van az ‘Ízek Imák India’ című szakácskönyv, de abban a házi-sajtot panírnak nevezik. A kérdésem az lenne, hogy a pakora és a panír között van-e valami különbség? Köszönöm: L. Róbert
Kedves Róbert!
Jó a kérdés! Igen, többféle néven emlegetik, de a panir=házisajt.
Üdvözli: Kun András
Kedves Ökovölgy!
Nagyon szépen köszönöm az üzenetet, Segít változatosabbá tenni a táplálkozást. Nem is drága. Nem is hosszú az elkészítési idő.
Nagyon kedves az előadó.
Nekem segít jobb lelki állapotba kerülni, ami férjem alzheimer kór miatti állapotának elviselése rám ró.
Most tudtam meg, hogy a kurkuma vértisztító. Éppen most kezdtük el a kurkuma szedését is tegnap. (Yi-Ya termék. )A galagonya túrán, kb 3 éve hallottam Gillich Istvántól, hogy Indiában nincs ez a betegség. Persze ott szent a tehén, és valószínű, hogy nincs mesterséges megtermékenyítés sem. Tisztelettel:
Ilonka