pakoraKét nemrégiben elkészült kisfilmünket ajánljuk olvasóink figyelmébe

Házisajt készítése. Így lesz a tejből sajt … egyszerűen és gyorsan. Bolti tejből is lehet:

 

http://youtu.be/SDEzuNJCdf0

 

Zöldségek bundázása tojás nélkül, avagy pakora készítése:

http://youtu.be/qnYhi6QBcTg

 

4 thoughts to “Házisajt és pakora készítése

  • Nagyné Kiss Mária

    Nagyon kedves a hölgy,aki előad és szépen beszél magyarul.

    Válasz
  • Lovasi Róbert

    Kedves Balázs Péterné! Nekem meg van az ‘Ízek Imák India’ című szakácskönyv, de abban a házi-sajtot panírnak nevezik. A kérdésem az lenne, hogy a pakora és a panír között van-e valami különbség? Köszönöm: L. Róbert

    Válasz
    • kunandras

      Kedves Róbert!
      Jó a kérdés! Igen, többféle néven emlegetik, de a panir=házisajt.
      Üdvözli: Kun András

      Válasz
  • Nagy Ilona

    Kedves Ökovölgy!

    Nagyon szépen köszönöm az üzenetet, Segít változatosabbá tenni a táplálkozást. Nem is drága. Nem is hosszú az elkészítési idő.
    Nagyon kedves az előadó.
    Nekem segít jobb lelki állapotba kerülni, ami férjem alzheimer kór miatti állapotának elviselése rám ró.

    Most tudtam meg, hogy a kurkuma vértisztító. Éppen most kezdtük el a kurkuma szedését is tegnap. (Yi-Ya termék. )A galagonya túrán, kb 3 éve hallottam Gillich Istvántól, hogy Indiában nincs ez a betegség. Persze ott szent a tehén, és valószínű, hogy nincs mesterséges megtermékenyítés sem. Tisztelettel:
    Ilonka

    Válasz

Leave a comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük