A Krisna-völgyi Búcsú harmadik napján egy kerekasztal-beszélgetésben vettünk részt, melynek témája a vega táplálkozás előnyei volt.

Szabó Zoltán, a Pécsi Egyetem oktatója a növényi alapú étrend élettani hatásait említette meg.
Zsolnay Gergely, vegán séf a növényi alapú főzés kihívásairól szólt.
Nagy Ervin a Növényi alapú élelmiszergyártók (Négyosz) és az Una Terra Alapítvány vezetője a növényi étrendre való átállás társadalmi hatásairól és az állatok kizsákmányolásának kérdéseiről vetett fel gondolatokat.
Németh Péter, az Öko-völgy Alapítvány vezetője pedig a vega táplálkozás etikai oldaláról beszélt.
Emellett a MAVEG – Magyar Vegán Egyesület két tagja is eljött, akik kiadványokat és szóróanyagokat terjesztettek.

www.okovolgy.hu [email protected] +36 30 845 6637