Alapítványunk a magyar – indiai kormányközi együttműködés résztvevője

Magyar részről több kutatóintézet és egy sor egyetem mellett az Öko-völgy Alapítvány is az együttműködő partnerek között szerepel.


Mezőgazdasági együttműködéseinek előmozdítása érdekében Magyarország és India munkatervet dolgozott ki a 2009-2010. évre. Erről 2008. október 15-én minisztériumi szintű megállapodást írtak alá.
Az együttműködés egy sor területet érint, úgymint az állattenyésztést és tejgazdálkodást; a biogazdálkodást és élelmiszer-feldolgozást; a kertészetet; a kutatást és oktatást.
Magyar részről több neves kutatóintézet és egyetem mellett Alapítványunk is az együttműködő partnerek között szerepel, sőt, a biogazdálkodás témakörében kapcsolattartóként kerültünk megnevezésre.
A közös munka elsősorban közös kutatási projektek lefolytatását, szakmai rendezvények szervezését, szakértők képzését és cseréjét jelenti. Programjaink – ahol lehetséges – a magánszektor képviselőinek bevonásával fognak megvalósulni.

Hagyj üzenetet

1%
Az Öko-völgy Alapítvány adószáma:
18786435-1-14

2017-ben 403.431 Ft felajánlás segítette ismeretterjesztő tevékenységünket. Köszönjük!
Tanfolyamaink
Tanfolyamaink listája innen elérhető

Keresés
Webshop
Ökovölgy hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
E-mail cím újra:*
Kisfilmek
“Az étel nem a boltból származik.” Film Sivaráma Swamival Rovarpusztító rozsdafarkúak biokertünkben – kisfilm

Kiadványaink
Szakdolgozóink
Az Öko-völgy Alapítvány konzultációs segítségével eddig 53 hallgató védte meg szakdolgozatát vagy doktori értekezését.
Védjegy használati jog
Idézet
"Vajon hány ember létezik még, aki megérti, hogy a pénz önmagában nem érték? Ugyanez vonatkozik az időre is: »Time is money« - mondják azok, akik a pénzt abszolút értékmérőnek tartják, mintha minden megtakarított percnek ugyanannyi lenne az értéke."
Konrad Lorenz