Alapítványunk a magyar – indiai kormányközi együttműködés résztvevője

Magyar részről több kutatóintézet és egy sor egyetem mellett az Öko-völgy Alapítvány is az együttműködő partnerek között szerepel.


Mezőgazdasági együttműködéseinek előmozdítása érdekében Magyarország és India munkatervet dolgozott ki a 2009-2010. évre. Erről 2008. október 15-én minisztériumi szintű megállapodást írtak alá.
Az együttműködés egy sor területet érint, úgymint az állattenyésztést és tejgazdálkodást; a biogazdálkodást és élelmiszer-feldolgozást; a kertészetet; a kutatást és oktatást.
Magyar részről több neves kutatóintézet és egyetem mellett Alapítványunk is az együttműködő partnerek között szerepel, sőt, a biogazdálkodás témakörében kapcsolattartóként kerültünk megnevezésre.
A közös munka elsősorban közös kutatási projektek lefolytatását, szakmai rendezvények szervezését, szakértők képzését és cseréjét jelenti. Programjaink – ahol lehetséges – a magánszektor képviselőinek bevonásával fognak megvalósulni.

Hagyj üzenetet

1%
Az Öko-völgy Alapítvány adószáma:
18786435-1-14

2017-ben 403.431 Ft felajánlás segítette ismeretterjesztő tevékenységünket. Köszönjük!
Tanfolyamaink
Legközelebbi időpontok:
2018. március 24.
2018. április 14.
Keresés
Webshop
Ökovölgy hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
E-mail cím újra:*
Kisfilmek
“Az étel nem a boltból származik.” Film Sivaráma Swamival Rovarpusztító rozsdafarkúak biokertünkben – kisfilm

Kiadványaink
Szakdolgozóink
Az Öko-völgy Alapítvány konzultációs segítségével eddig 53 hallgató védte meg szakdolgozatát vagy doktori értekezését.
Védjegy használati jog
Idézet
"A húsfogyasztás a víz pazarló felhasználásával jár, és rengeteg üvegházgázt állít elő. Óriási nyomást gyakorol a világ erőforrásaira. Jobb egy vegetáriánus étrend."
Lord Stern