Házisajt és pakora készítése

pakoraKét nemrégiben elkészült kisfilmünket ajánljuk olvasóink figyelmébe

Házisajt készítése. Így lesz a tejből sajt … egyszerűen és gyorsan. Bolti tejből is lehet:

 

 

Zöldségek bundázása tojás nélkül, avagy pakora készítése:

 

4 hozzászólás to “Házisajt és pakora készítése”

  • Nagyné Kiss Mária:

    Nagyon kedves a hölgy,aki előad és szépen beszél magyarul.

  • Lovasi Róbert:

    Kedves Balázs Péterné! Nekem meg van az ‘Ízek Imák India’ című szakácskönyv, de abban a házi-sajtot panírnak nevezik. A kérdésem az lenne, hogy a pakora és a panír között van-e valami különbség? Köszönöm: L. Róbert

  • kunandras:

    Kedves Róbert!
    Jó a kérdés! Igen, többféle néven emlegetik, de a panir=házisajt.
    Üdvözli: Kun András

  • Nagy Ilona:

    Kedves Ökovölgy!

    Nagyon szépen köszönöm az üzenetet, Segít változatosabbá tenni a táplálkozást. Nem is drága. Nem is hosszú az elkészítési idő.
    Nagyon kedves az előadó.
    Nekem segít jobb lelki állapotba kerülni, ami férjem alzheimer kór miatti állapotának elviselése rám ró.

    Most tudtam meg, hogy a kurkuma vértisztító. Éppen most kezdtük el a kurkuma szedését is tegnap. (Yi-Ya termék. )A galagonya túrán, kb 3 éve hallottam Gillich Istvántól, hogy Indiában nincs ez a betegség. Persze ott szent a tehén, és valószínű, hogy nincs mesterséges megtermékenyítés sem. Tisztelettel:
    Ilonka

Hagyj üzenetet

1%
Az Öko-völgy Alapítvány adószáma:
18786435-1-14
Keresés
Webshop
Ökovölgy hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
E-mail cím újra:*
Kisfilmek
“Az étel nem a boltból származik.” Film Sivaráma Swamival Rovarpusztító rozsdafarkúak biokertünkben – kisfilm
Fotógaléria
Loading...

Kiadványaink
Szakdolgozóink
Az Öko-völgy Alapítvány konzultációs segítségével eddig 48 hallgató védte meg szakdolgozatát.
Védjegy használati jog
Idézet
"Úgy tékozoltuk bolygónk természeti kincseit, a levegőt és a vizet, mintha nem lenne holnap, s így már nem is lesz."
Kurt Vonnegut