Nem kér szórólapot?

Ugye Ön is sokszor bosszankodott a postaládából kitüremkedő reklámújságok, szórólapok láttán? Bizony nehéz ezek között megtalálni a leveleket, hivatalos értesítéseket, talán sokszor nem is sikerül… Ezért most itt a legjobb alkalom a változtatásra!

Az ÖKO-Pack Nonprofit Kft. a nemrégiben megjelentetett oktatási segédanyag, az ún. “Klímamentő tábla” után most egy újabb figyelemfelhívó segédeszközt bocsát a szóróanyagoktól, reklámújságoktól hideglelést kapók számára, ez pedig a “NEM KÉREK SZÓRÓLAPOT! ” öntapadós matrica.

Aki kiteszi a matricát a postaládára, az évi kb. 26 kg szórólaptól, reklámújságtól kímélheti meg magát és környezetét! Ennyi szórólap legyártásához kb. 80 kg fára volna szükség!!!

A matrica letölthető innen
(Az „Érdekességek” menüpontban, 5 Mbyte)

3 hozzászólás to “Nem kér szórólapot?”

 • Faluhelyi Ferenc:

  Jó ötlet.Budapesten akartam venni a postaládámra öntapadó cimkét, de sajnos
  egyik üzletben se találtam.A ca. 30 lakásos házban a házmesternek felvetettem a poblémát. A felelet az volt, hogy “úgy is bedobják”.
  Elhatároztam, hogy sajátkezüleg készitek címkéket és ingyen a házban el fogom osztani.Tulajdonképp büntetés alá kellene helyezni azokat, akit
  a lakosokat papirszeméttel megeröszakolják és a normális posta nem fér a
  postaládába.Németországban ilyen esetekre van már törvény.
  feri

 • revszilvia:

  Igen, ez proaktív, saját kezűleg gyártani.
  A Kötháló zöld boltjaiban egyébként általában lehet kapni ilyen matricát, legalábbis néhány éve még én magam is vásároltam.

  Szilvia

 • Kiss Timea:

  Ami a legjobb az egészben hogy én kiraktam a postaládámra először csak szép szolidan egy kis helyes matricát hogy nem kérek szórólapot, az semmit nem ért, napi min. 5 szórólap landolt a ládámban. Aztán szerkesztettem egy olyan ki írást a szórólapok elkerülése végett hogy a bedobónyílás fölé ragasztottam, így mindenképpen kell hogy lássa a szórólap osztó hogy mit nem kérek. Ennek ellenére is dobálnak hirdetéseket a ládámba bár kevesebbet de akkor is sokat. Nem tudom hogy ilyenkor mit lehet tenni. Jelentsem fel őket?
  Pedig egyszer jártamban keltemben láttam egy olyan ki írást egy társasház ajtaján, ahol valamiféle feljelentéssel meg btk.paragrafusokkal fenyegetőznek.

Hagyj üzenetet

1%
Az Öko-völgy Alapítvány adószáma:
18786435-1-14
Keresés
Webshop
Ökovölgy hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
E-mail cím újra:*
Kisfilmek
Hozzuk létre saját öntözőrendszerünket! Új film – Egyszerű élet, emelkedett szintű gondolkodás
Fotógaléria
Loading...
image fnyn_2010apr17_k-jpg image fnyn_2010apr17_4_k-jpg image dscn6422-jpg image fnyn_2010apr3_2_k-jpg image magfejto_2010apr16_2_k-jpg image dscn6452-jpg image dscn6415-jpg image dscn6465-jpg image fnyn_2010apr17_3_k-jpg image dscn6418-jpg image dscn6457-jpg image fnyn_2010apr3_3_k-jpg

Kiadványaink
Szakdolgozóink
Az Öko-völgy Alapítvány konzultációs segítségéveleddig 48 hallgató védte meg szakdolgozatát.
Védjegy használati jog
Idézet
"Véges rendszerben végtelen növekedést csak az őrültek és egyes közgazdászok képzelnek el."
Kenneth E. Boulding (filozófus, közgazdász)