Nem kér szórólapot?

Ugye Ön is sokszor bosszankodott a postaládából kitüremkedő reklámújságok, szórólapok láttán? Bizony nehéz ezek között megtalálni a leveleket, hivatalos értesítéseket, talán sokszor nem is sikerül… Ezért most itt a legjobb alkalom a változtatásra!

Az ÖKO-Pack Nonprofit Kft. a nemrégiben megjelentetett oktatási segédanyag, az ún. “Klímamentő tábla” után most egy újabb figyelemfelhívó segédeszközt bocsát a szóróanyagoktól, reklámújságoktól hideglelést kapók számára, ez pedig a “NEM KÉREK SZÓRÓLAPOT! ” öntapadós matrica.

Aki kiteszi a matricát a postaládára, az évi kb. 26 kg szórólaptól, reklámújságtól kímélheti meg magát és környezetét! Ennyi szórólap legyártásához kb. 80 kg fára volna szükség!!!

A matrica letölthető innen
(Az „Érdekességek” menüpontban, 5 Mbyte)

3 hozzászólás to “Nem kér szórólapot?”

 • Faluhelyi Ferenc:

  Jó ötlet.Budapesten akartam venni a postaládámra öntapadó cimkét, de sajnos
  egyik üzletben se találtam.A ca. 30 lakásos házban a házmesternek felvetettem a poblémát. A felelet az volt, hogy “úgy is bedobják”.
  Elhatároztam, hogy sajátkezüleg készitek címkéket és ingyen a házban el fogom osztani.Tulajdonképp büntetés alá kellene helyezni azokat, akit
  a lakosokat papirszeméttel megeröszakolják és a normális posta nem fér a
  postaládába.Németországban ilyen esetekre van már törvény.
  feri

 • revszilvia:

  Igen, ez proaktív, saját kezűleg gyártani.
  A Kötháló zöld boltjaiban egyébként általában lehet kapni ilyen matricát, legalábbis néhány éve még én magam is vásároltam.

  Szilvia

 • Kiss Timea:

  Ami a legjobb az egészben hogy én kiraktam a postaládámra először csak szép szolidan egy kis helyes matricát hogy nem kérek szórólapot, az semmit nem ért, napi min. 5 szórólap landolt a ládámban. Aztán szerkesztettem egy olyan ki írást a szórólapok elkerülése végett hogy a bedobónyílás fölé ragasztottam, így mindenképpen kell hogy lássa a szórólap osztó hogy mit nem kérek. Ennek ellenére is dobálnak hirdetéseket a ládámba bár kevesebbet de akkor is sokat. Nem tudom hogy ilyenkor mit lehet tenni. Jelentsem fel őket?
  Pedig egyszer jártamban keltemben láttam egy olyan ki írást egy társasház ajtaján, ahol valamiféle feljelentéssel meg btk.paragrafusokkal fenyegetőznek.

Hagyj üzenetet

1%
Az Öko-völgy Alapítvány adószáma:
18786435-1-14
Keresés
Webshop
Ökovölgy hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
E-mail cím újra:*
Kisfilmek
Új film – Egyszerű élet, emelkedett szintű gondolkodás Már fejjük, még szopizik…
Fotógaléria
Loading...
image hazafele_a_foldekrol-jpg image fozes_foldtuzhelyen-jpg image szenaforgatas-jpg image krisna-volgyi_gyerekek-jpg image oszi_tajkep-jpg image meheszet-jpg image gyumolcsfak_tavasszal-jpg image cserepkalyha_epites-jpg image corvinusklub_2010marc22_k-jpg image gate_zoldklub_krisnavolgyben_2009-jpg image dscn6436-jpg image magfejto_2010apr16_k-jpg

Kiadványaink
Szakdolgozóink
Az Öko-völgy Alapítvány konzultációs segítségével eddig 48 hallgató védte meg szakdolgozatát.
Védjegy használati jog
Idézet
"Nyilvánvalóvá vált, hogy az eddig folytatott emberi tevékenység (a „business as usual” = BAU) katasztrófához vezet, s hosszabb távon kérdésessé teszi az emberiség fennmaradását."
Vida Gábor