Új kiadvány – Egyszerű életmód, emelkedett gondolkodás

Egyszerű-életmód3Prémamoya dász szerkesztésében, a Lál Kiadó gondozásában megjelent a legújabb Krisna-völgyi kiadvány, “Egyszerű életmód, emelkedett gondolkodás” címmel. A 152 oldalas kötet Bhaktivédanta Szvámi Prabhupádának a fenntartható társadalmi rendszer kialakításához és működéséhez fűződő iránymutatásait tartalmazza.

A védikus társadalmi rendszer, a varnásrama kapcsán számos olyan idézet is olvasható a könyvben, melyek beszélgetéseket rögzítő hangfelvételeken maradtak fenn, és Prabhupáda könyveiben nem kerültek részletes kifejtésre. A fejezetekben tárgyalt témák az önellátás és a társadalomépítés számos területét érintik, kérdések sokaságát tisztázzák a mindennapi élet gyakorlati feladataitól kezdve az elméleti kérdésekig.

A beszélgetések témakörök szerint csoportosítva olvashatók (például a negyedik fejezet felépítése: 4. Az emberi szükségletek, a) Élelmiszer-termelés, élelmezés, b) Tejtermelés, tejtermékek, c) Vízellátás, d) Ruházat, e) Ház, fűtés). Minden fejezet végén szerepelnek magyarországi példák is, bemutatva, hogy Krisna-völgyben és más központokban mit sikerült ezidáig megvalósítani Sríla Prabhupáda társadalomépítő iránymutatásaiból.

A könyv elolvasását jó szívvel ajánljuk mindenkinek, aki érdeklődik a fenntartható életmód, a társadalom- és közösségépítés, valamint a védikus kultúra iránt!

Ára: 1.000 Ft-tól (adományként)

Részletes tartalomjegyzék és a könyv megrendelése ide kattintva: www.oktatas.krisnavolgy.hu

Hagyj üzenetet

1%
Az Öko-völgy Alapítvány adószáma:
18786435-1-14
Keresés
Webshop
Ökovölgy hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
E-mail cím újra:*
Kisfilmek
Új film – Egyszerű élet, emelkedett szintű gondolkodás Már fejjük, még szopizik…
Fotógaléria
Loading...
image oszi_tajkep-jpg image krisna-volgyi_gyerekek-jpg image meheszet-jpg image szenaforgatas-jpg image gyumolcsfak_tavasszal-jpg image cserepkalyha_epites-jpg image hazafele_a_foldekrol-jpg image fozes_foldtuzhelyen-jpg image gate_zoldklub_krisnavolgyben_2009-jpg image corvinusklub_2010marc22_k-jpg image im003821k-jpg image im003855k-jpg

Kiadványaink
Szakdolgozóink
Az Öko-völgy Alapítvány konzultációs segítségével eddig 48 hallgató védte meg szakdolgozatát.
Védjegy használati jog
Idézet
"Környezetünk száz és ezer helyen lángol világszerte. Nincs azonban kijárat, tűzlépcső, az egyetlen megoldás, ha az önismeret felé lépünk."
Jim Nollman