Az Öko-völgy Alapítványhoz az elmúlt év során számos helyről érkezett vissza az a kapcsolati kártya, amelyen a különféle programjainkra, tanfolyamainkra, Nyílt Napjainkra, klubfoglalkozásainkra, levelezőlistánkra lehetett jelentkezni. Az egy év során beérkezett kártyák közül kisorsoltunk egyet, és szerencsés nyertesünk, aki ingyenes családi belépőt is nyert az idei Krisna-völgyi Búcsúra, hamarosan átveheti ajándékcsomagunkat.Az alábbiakban a 2010. évi nyertes, Kálmán Renáta bemutatkozó sorait olvashatják.

„Humán szakos tanárként végeztem, majd a francia nyelv oktatásával és fordítással foglalkoztam. Első gyermekem születése után érdeklődésem erőteljesen az egészségtudatos életmód és táplálkozás felé fordult.
Fontosnak tartottam, hogy gyermekem táplálása és nevelése a lehető legtudatosabban történjen, oly módon és olyan szellemben, amellyel leginkább azonosulni tudok.
Jelenleg, immár 4 gyermekem nevelése mellett, életviteli tanácsadással és kineziológiával foglalkozom illetve az egészséges táplálkozással és életmóddal kapcsolatos honlapomon dolgozok.”

Renáta meg is kapta csomagunkat, amiről honlapján bejegyzést írt.

Köszönjük a kedves bemutatkozást! Gratulálunk Renátának, és továbbra is szívesen várjuk a kapcsolati kártyák visszaküldését,  érdeklődők jelentkezését!

Leave a comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük