A Somogyvámosi Srí Prahláda Iskola az inspiráció és az innováció központjává vált október 25-én, amikor megrendezésre került a várva várt Impact Entrepreneurship multiplikációs rendezvény. Az program, amelyet Hosszu Zoltán, a projekt egyik szakértője vezetett, jelentős mérföldkő volt az Impact Entrepreneurship projekt útján.

A tanulás és részvétel napja

Az esemény nem csak egy bemutató volt, hanem elmerülés a vállalkozás világában a non-formális oktatáson keresztül. A programon a Srí Prahláda Iskola tanárai és az innovatív eszközök iránt érdeklődő fiatalok gyűltek össze, hogy felfedezzék az Impact Entrepreneurship projekt mélységeit és a projekt által kínált számos eszközt.Az Impact Entrepreneurship projekt bemutatása

Az esemény fénypontja az Impact Entrepreneurship projekt bemutatása volt. A résztvevők megismerkedhettek a kezdeményezés keretében kifejlesztett különböző eszközökkel, amelyek mindegyike arra irányul, hogy elősegítse a fiatal egyének vállalkozói készségeit és gondolkodásmódját. A projekt, amely az együttműködés erejének és az innovatív gondolkodásnak a tanúbizonysága, iránymutató volt a vállalkozói pályára lépni vágyó fiatalok és oktatók számára.

Interaktív műhelymunkák – gyakorlati tapasztalat

Az esemény egyik legizgalmasabb része az Impact Entrepreneurship kézikönyvből származó műhelymunkák bemutatása volt. Ezek a foglalkozások gyakorlati tapasztalatot nyújtottak a tanároknak és a fiataloknak egyaránt, lehetővé téve számukra, hogy mélyebben elmerüljenek az alkalmazott módszertanban és az eszközök gyakorlati alkalmazásában. A műhelymunkák nemcsak informatívak voltak, hanem interaktívak is, ösztönözve a résztvevőket az aktív részvételre, a kérdések feltevésére és a fogalmak valós helyzetekben történő alkalmazására.

Hosszú Zoltán a példamutató erő

Az eseményt Hosszu Zoltán vezette, akinek szakértelme és a programban való jelentős részvétele hatalmas értéket adott az eszmecserékhez. Tapasztalattal teli útmutatása segítette a jelenlevőket a program részleteinek megértésében és annak oktatási környezetben történő hatékony alkalmazásában. Jelenlétével kihangsúlyozta a program elkötelezettségét a minőségi és mérvadó vállalkozói oktatás iránt.

Gondolkodók és törekvők találkozója

Az esemény több volt, mint csupán egy tanulási lehetőség, hiszen olyan hasonló gondolkodású emberek találkozója volt, akiket egyesített a vállalkozás oktatása iránti érdeklődés. A tanárok és a fiatalok egyaránt megosztották tapasztalataikat, a kihívásokat, valamint törekvéseiket,  ezáltal megteremtve az együttműködésre és kölcsönös tanulásra ösztönző, vibráló légkört.

Előretekintés

A Srí Prahláda Iskolában megrendezett Impact Entrepreneurship multiplikációs rendezvény jelentős sikert aratott, hiszen miközben új eszközöket és módszertanokat mutattunk be a résztvevők számára, az esemény egyben ösztönzőleg is hatott rájuk. A program egyúttal meghatározó lépést is jelentett a fiatal vállalkozók és oktatók felhatalmazásának küldetésében. Az eseményről távozó résztvevők nemcsak tudással, hanem megújult céltudatossággal, és a vállalkozói világra való érdemi hatás elérésének lehetőségével távoztak.

Leave a comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük