Cserépkályha-építő tanfolyam – képek

Nagyon jól sikerült a január 19-i cserépkályha-építő tanfolyamunk!

A tanfolyam első részében Antal Balázs (Bálamódaka dász) a cserépkályha-építés elméleti alapjait mutatta be. Ezután egy éppen készülőben lévő cserépkályha tűzterét alakították ki, majd az ebédszünet után folytatták néhány sor felrakását. Természetes, hogy egy nap alatt nem lehet a folyamat minden részét elsajátítani, de a legfontosabb tudnivalókat a résztvevők elsajátíthatták.

3 hozzászólás to “Cserépkályha-építő tanfolyam – képek”

  • Havasi Attila:

    Üdvözletem! Oly kérdésem volna a cserépkályha építéssel kapcsolatban, hogy volna e lehetőség arra hogy tanfolyam keretében régi családi házba felmerülő költségek nélkül (azaz ha biztosítok helyet arra,hogy ott építhessenek cserépkályhát pár tanulóval) volna e lehetőség rá, hogy felépüljön anélkül hogy nekem pénzbe kerülne? Régóta tervezem két szoba közé egyik falba hogy építek /építtetek/ egyet viszont szeretném ha a lehető legkevesebb anyagi vonzattal járna. Illetve nem vagyok azzal sem tisztában, hogy önerőből mennyibe kerül egy 2 nagyobb szobát télen kifűteni képes Kályha. Válaszukat előre is köszönöm, Tisztelettel.: Havasi Attila.

  • Premamoya Das:

    Egyelőre az itteni cserépkályha-építéseket terveztük meghirdetni tanfolyamként, de azért köszönjük az ötletet. Megírná, hogy ön helyileg hol szeretné a kályhát felépíteni?

  • Mészáros Sándor:

    Szép Jó napot! Havasi Úrhoz kapcsolódóan, én is hasonlóban gondolkodom, idén szertném megépíteni/építtetni a cserépkályhát, a hely adott Szegeden.Kihelyezett tanfolyam megoldható? Tisztelettel: Mészáros Sándor

Hagyj üzenetet

1%
Az Öko-völgy Alapítvány adószáma:
18786435-1-14

2017-ben 403.431 Ft felajánlás segítette ismeretterjesztő tevékenységünket. Köszönjük!
Tanfolyamaink

Tanfolyamaink listája innen elérhető

Keresés
Webshop
Ökovölgy hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
E-mail cím újra:*
Kisfilmek
“Az étel nem a boltból származik.” Film Sivaráma Swamival Rovarpusztító rozsdafarkúak biokertünkben – kisfilm

Kiadványaink
Szakdolgozóink
Az Öko-völgy Alapítvány konzultációs segítségével eddig 53 hallgató védte meg szakdolgozatát vagy doktori értekezését.
Védjegy használati jog
Idézet
„Van olyan hagyomány, amely útbaigazít, s van, amely félrevezet. Az egyik megtanít úszni, a másik a süllyedő hajó szalonjába tessékel azzal, hogy itt eddig nagyon jól lehetett ebédelni.”
Németh László