Az amerikai kontinensen zajló erdőtüzek láttán a Bhaktivedanta Jógastúdió Blaha és az Öko-völgy Alapítvány közösen egy erdősítési akcióba kezdett „Csináljunk egy Jóga-erdőt!” címmel.

A Bhaktivedanta Jógastúdió szeptember 15-én (vasárnap) Nyílt Napot hirdet. Reagálva a nagyvilágban történt sajnálatos erdőtüzekre, melyek fájdalmas pusztítást okoztak az erdőkben Nyílt Napjukat egy jótékonysági akcióval kötik össze.

Hozzunk létre egy JÓGA ERDŐT, és ebben Te is segíthetsz!

A Jógastúdióban a Nyílt Naptól kezdve egészen novemberig egy adománygyűjtő ládikát helyeznek el, az adományok pedig egy-egy újabb facsemete megvásárlását, ültetését és gondozását támogatják.

1.000 Ft adomány = 1 újabb kis FACSEMETE a Jóga-erdőben

Az Öko-Völgy Alapítvány vállalta, hogy beszerzi, mintaterületén, Krisna-völgyben elülteti és gondozza az adományból vásárolt facsemetéket. Az elmúlt 26 év alatt Krisna-völgy 350 000 fát ültetett el, az erdősültség arányát 3%-ról a hazai átlag fölötti 25%-ra növelte, és tovább szeretnék folytatni a közel 40%-ig az évek során.
A fajok hazai erdőalkotó fajok lesznek, főként csertölgy, gyertyán, kis levelű hárs, hegyi juhar, vadgyümölcs fajok.

Természetesen ennél kisebb és nagyobb összeget is lehet adni a lehetőségeink szerint, de az is sokat segíthet, ha megosztjuk az alábbi eseményt és az akciót ismerőseinkkel.

https://www.facebook.com/events/513581939416629/

Az összegyűlt adományokról és az ültetésről is be fogunk a későbbiekben számolni, valamint a közösen létrehozott Jóga-erdőt meg is lehet majd látogatni.

 

2 thoughts to “Csináljunk egy Jóga-erdőt!

 • Tulasi krisna Dasi

  Többen érdeklődtek,hogyha nem tudnak a jógastúdióba bemenni,akkor hogyan tudják a Laksmit eljuttatni.Azt hiszem az öcsémék egy jó nagy adománnyal járulnak az akcióhoz.

  Válasz
  • Premamoya Das

   A Budapesti Haré Krisna Kulturális és Oktatási Központban is leadható az adomány, illetve az Öko-völgy Alapítvány számlaszámán: MKB 10300002-10631837-49020015

   Válasz

Leave a comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük