Csináljunk egy Jóga-erdőt!

Az amerikai kontinensen zajló erdőtüzek láttán a Bhaktivedanta Jógastúdió Blaha és az Öko-völgy Alapítvány közösen egy erdősítési akcióba kezdett “Csináljunk egy Jóga-erdőt!” címmel.

A Bhaktivedanta Jógastúdió szeptember 15-én (vasárnap) Nyílt Napot hirdet. Reagálva a nagyvilágban történt sajnálatos erdőtüzekre, melyek fájdalmas pusztítást okoztak az erdőkben Nyílt Napjukat egy jótékonysági akcióval kötik össze.

Hozzunk létre egy JÓGA ERDŐT, és ebben Te is segíthetsz!

A Jógastúdióban a Nyílt Naptól kezdve egészen novemberig egy adománygyűjtő ládikát helyeznek el, az adományok pedig egy-egy újabb facsemete megvásárlását, ültetését és gondozását támogatják.

1.000 Ft adomány = 1 újabb kis FACSEMETE a Jóga-erdőben

Az Öko-Völgy Alapítvány vállalta, hogy beszerzi, mintaterületén, Krisna-völgyben elülteti és gondozza az adományból vásárolt facsemetéket. Az elmúlt 26 év alatt Krisna-völgy 350 000 fát ültetett el, az erdősültség arányát 3%-ról a hazai átlag fölötti 25%-ra növelte, és tovább szeretnék folytatni a közel 40%-ig az évek során.
A fajok hazai erdőalkotó fajok lesznek, főként csertölgy, gyertyán, kis levelű hárs, hegyi juhar, vadgyümölcs fajok.

Természetesen ennél kisebb és nagyobb összeget is lehet adni a lehetőségeink szerint, de az is sokat segíthet, ha megosztjuk az alábbi eseményt és az akciót ismerőseinkkel.

https://www.facebook.com/events/513581939416629/

Az összegyűlt adományokról és az ültetésről is be fogunk a későbbiekben számolni, valamint a közösen létrehozott Jóga-erdőt meg is lehet majd látogatni.

 

2 hozzászólás to “Csináljunk egy Jóga-erdőt!”

  • Tulasi krisna Dasi:

    Többen érdeklődtek,hogyha nem tudnak a jógastúdióba bemenni,akkor hogyan tudják a Laksmit eljuttatni.Azt hiszem az öcsémék egy jó nagy adománnyal járulnak az akcióhoz.

  • Premamoya Das:

    A Budapesti Haré Krisna Kulturális és Oktatási Központban is leadható az adomány, illetve az Öko-völgy Alapítvány számlaszámán: MKB 10300002-10631837-49020015

Hagyj üzenetet

1%
Az Öko-völgy Alapítvány adószáma:
18786435-1-14

Tanfolyamaink
Ősszel induló tanfolyamaink listája innen elérhető

Keresés
Webshop
Ökovölgy hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
E-mail cím újra:*
Kisfilmek
Kertészeti innovációink Krisna-völgyi önfenntartás – 3. rész

Kiadványaink
Szakdolgozóink
Az Öko-völgy Alapítvány konzultációs segítségével eddig 53 hallgató védte meg szakdolgozatát vagy doktori értekezését.
Védjegy használati jog
Idézet
„A régieket nem szabad lebecsülni. Mérhetetlenül okos emberek voltak, sok tekintetben okosabbak, mint mi. Nagy előnyük volt fölöttünk, hogy olyan alkalmakra is gondoltak, amikor az idő nem kifogástalan.”
Hamvas Béla