Csináljunk egy Jóga-erdőt!

Az amerikai kontinensen zajló erdőtüzek láttán a Bhaktivedanta Jógastúdió Blaha és az Öko-völgy Alapítvány közösen egy erdősítési akcióba kezdett “Csináljunk egy Jóga-erdőt!” címmel.

A Bhaktivedanta Jógastúdió szeptember 15-én (vasárnap) Nyílt Napot hirdet. Reagálva a nagyvilágban történt sajnálatos erdőtüzekre, melyek fájdalmas pusztítást okoztak az erdőkben Nyílt Napjukat egy jótékonysági akcióval kötik össze.

Hozzunk létre egy JÓGA ERDŐT, és ebben Te is segíthetsz!

A Jógastúdióban a Nyílt Naptól kezdve egészen novemberig egy adománygyűjtő ládikát helyeznek el, az adományok pedig egy-egy újabb facsemete megvásárlását, ültetését és gondozását támogatják.

1.000 Ft adomány = 1 újabb kis FACSEMETE a Jóga-erdőben

Az Öko-Völgy Alapítvány vállalta, hogy beszerzi, mintaterületén, Krisna-völgyben elülteti és gondozza az adományból vásárolt facsemetéket. Az elmúlt 26 év alatt Krisna-völgy 350 000 fát ültetett el, az erdősültség arányát 3%-ról a hazai átlag fölötti 25%-ra növelte, és tovább szeretnék folytatni a közel 40%-ig az évek során.
A fajok hazai erdőalkotó fajok lesznek, főként csertölgy, gyertyán, kis levelű hárs, hegyi juhar, vadgyümölcs fajok.

Természetesen ennél kisebb és nagyobb összeget is lehet adni a lehetőségeink szerint, de az is sokat segíthet, ha megosztjuk az alábbi eseményt és az akciót ismerőseinkkel.

https://www.facebook.com/events/513581939416629/

Az összegyűlt adományokról és az ültetésről is be fogunk a későbbiekben számolni, valamint a közösen létrehozott Jóga-erdőt meg is lehet majd látogatni.

 

2 hozzászólás to “Csináljunk egy Jóga-erdőt!”

  • Tulasi krisna Dasi:

    Többen érdeklődtek,hogyha nem tudnak a jógastúdióba bemenni,akkor hogyan tudják a Laksmit eljuttatni.Azt hiszem az öcsémék egy jó nagy adománnyal járulnak az akcióhoz.

  • Premamoya Das:

    A Budapesti Haré Krisna Kulturális és Oktatási Központban is leadható az adomány, illetve az Öko-völgy Alapítvány számlaszámán: MKB 10300002-10631837-49020015

Hagyj üzenetet

1%
Az Öko-völgy Alapítvány adószáma:
18786435-1-14

Tanfolyamaink
Ősszel induló tanfolyamaink listája innen elérhető

Keresés
Webshop
Ökovölgy hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
E-mail cím újra:*
Kisfilmek
Önfenntartó ruházat – 2. rész Kertészeti innovációink

Kiadványaink
Szakdolgozóink
Az Öko-völgy Alapítvány konzultációs segítségével eddig 53 hallgató védte meg szakdolgozatát vagy doktori értekezését.
Védjegy használati jog
Idézet
"Vajon hány ember létezik még, aki megérti, hogy a pénz önmagában nem érték? Ugyanez vonatkozik az időre is: »Time is money« - mondják azok, akik a pénzt abszolút értékmérőnek tartják, mintha minden megtakarított percnek ugyanannyi lenne az értéke."
Konrad Lorenz