Ezeket a honlapokat böngésztük…

sustainabilityKét olyan honlapot ajánlunk olvasóink figyelmébe, amelyek tartalmukban és szellemiségükben közel állnak hozzánk.

A szupevalyog.com oldalon a vályogépítészet legkülönbözőbb formáival ismerkedhetünk meg, számos elméleti és gyakorlatban használható tanácsot kapunk otthonunk ökologikus tervezéséhez, átalakításához, berendezéséhez. Az oldalon rendszeresen találunk hirdetéseket tanfolyamokról, konzultációs- és önkéntességi lehetőségekről.

A szerkesztők szívükön viselik a biogazdálkodás témakörét, ezért sok információt adnak közre például a permakultúráról, illetve árusítják a biogazdálkodáshoz, ökologikus életmódhoz kapcsolódó könyveket is (például Baji Béla híressé vált kötete mellett az Öko-völgy Alapítvány könyveit).
Ha feliratkozunk hírlevelükre, az aktuális témákról, soron következő eseményekről időben tájékoztatást kapunk.

Katt ide az oldal megtekintéséhez: www.szupervalyog.com

 

Jó szívvel ajánljuk az érdeklődők figyelmébe a Magyar Biokultúra Szövetség honlapját is, ahol – sok egyéb információ mellett – gyakorlatias és esztétikus kiadványok is találhatók. A rendszeresen megjelenő magas színvonalú – és ingyenesen letölthető – füzetek olyan információkat tartalmaznak, amelyek nagyon fontosak lesznek a kertünk, a biogazdálkodási -, illetve önellátó rendszerünk tervezésénél, működtetésénél.

Legújabb kiadványuk a tárolásról és tartósításról szól. A füzetben alapvető és nélkülözhetetlen információkat gyűjtöttek össze a terményeink tárolásához, tartósításához.

Katt ide a kiadvány letöltéséhez: Egész évben ökotermék

Katt ide az oldal eléréséhez: www.biokultura.org

Hagyj üzenetet

1%
Az Öko-völgy Alapítvány adószáma:
18786435-1-14

2017-ben 403.431 Ft felajánlás segítette ismeretterjesztő tevékenységünket. Köszönjük!
Tanfolyamaink
Ősszel induló tanfolyamaink listája innen elérhető

Keresés
Webshop
Ökovölgy hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
E-mail cím újra:*
Kisfilmek
Krisna-völgyi önfenntartás – 3. rész Film a téli zöldségtermesztésről

Kiadványaink
Szakdolgozóink
Az Öko-völgy Alapítvány konzultációs segítségével eddig 53 hallgató védte meg szakdolgozatát vagy doktori értekezését.
Védjegy használati jog
Idézet
"Ha tetszik, ha nem, mindig abba a felismerésbe botlunk, hogy a természeti gyökerektől elszakadt ember szükségképpen esik az egyik gondolati csapdából a másikba."
Juhász-Nagy Pál