Ezeket a honlapokat böngésztük…

sustainabilityKét olyan honlapot ajánlunk olvasóink figyelmébe, amelyek tartalmukban és szellemiségükben közel állnak hozzánk.

A szupevalyog.com oldalon a vályogépítészet legkülönbözőbb formáival ismerkedhetünk meg, számos elméleti és gyakorlatban használható tanácsot kapunk otthonunk ökologikus tervezéséhez, átalakításához, berendezéséhez. Az oldalon rendszeresen találunk hirdetéseket tanfolyamokról, konzultációs- és önkéntességi lehetőségekről.

A szerkesztők szívükön viselik a biogazdálkodás témakörét, ezért sok információt adnak közre például a permakultúráról, illetve árusítják a biogazdálkodáshoz, ökologikus életmódhoz kapcsolódó könyveket is (például Baji Béla híressé vált kötete mellett az Öko-völgy Alapítvány könyveit).
Ha feliratkozunk hírlevelükre, az aktuális témákról, soron következő eseményekről időben tájékoztatást kapunk.

Katt ide az oldal megtekintéséhez: www.szupervalyog.com

 

Jó szívvel ajánljuk az érdeklődők figyelmébe a Magyar Biokultúra Szövetség honlapját is, ahol – sok egyéb információ mellett – gyakorlatias és esztétikus kiadványok is találhatók. A rendszeresen megjelenő magas színvonalú – és ingyenesen letölthető – füzetek olyan információkat tartalmaznak, amelyek nagyon fontosak lesznek a kertünk, a biogazdálkodási -, illetve önellátó rendszerünk tervezésénél, működtetésénél.

Legújabb kiadványuk a tárolásról és tartósításról szól. A füzetben alapvető és nélkülözhetetlen információkat gyűjtöttek össze a terményeink tárolásához, tartósításához.

Katt ide a kiadvány letöltéséhez: Egész évben ökotermék

Katt ide az oldal eléréséhez: www.biokultura.org

Hagyj üzenetet

1%
Az Öko-völgy Alapítvány adószáma:
18786435-1-14

2017-ben 403.431 Ft felajánlás segítette ismeretterjesztő tevékenységünket. Köszönjük!
Tanfolyamaink

Tanfolyamaink listája innen elérhető

Keresés
Webshop
Ökovölgy hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
E-mail cím újra:*
Kisfilmek
“Az étel nem a boltból származik.” Film Sivaráma Swamival Rovarpusztító rozsdafarkúak biokertünkben – kisfilm

Kiadványaink
Szakdolgozóink
Az Öko-völgy Alapítvány konzultációs segítségével eddig 53 hallgató védte meg szakdolgozatát vagy doktori értekezését.
Védjegy használati jog
Idézet
"Az emberi közösségek együttműködő, egymást segítő, szeretetteljes világát kell újra felfedeznünk. Ehhez újra el kell sajátítani a 150 évvel ezelőtt még jól működő lokálisan önellátó életmód legfontosabb elemeit."
Vida Gábor