Gyógyulás, mely természetünkből fakad

öko100x100Közismert kutatási eredmény, hogy az érzelmeink rendkívül erős hatást gyakorolnak a testünk működésére is. Magunk is tapasztalhatjuk, hogy az érzelmeink képesek pozitívan, vagy akár negatívan befolyásolni egy-egy esemény megélését, sőt, akár kimenetelét. Emellett az érzelmeink erősen kihatnak a testünkben zajló biológiai folyamatokra.


Ahogyan a nehézségeinkhez hozzáállunk, úgy fogunk a betegségeinkhez is. Már az elején elronthatjuk azzal, ha feszültséget, elfojtást hozunk létre önmagunkban. A legfontosabb, hogy megértsük, milyen tekintetben és hogyan kell megváltoztatnunk az élethelyzetünket, gondolkodásunkat, a betegséghez való hozzáállásunkat. Ezután van értelme egyáltalán gyógyulásról beszélni. Mert a természetes gyógyulás csak mellékhatás, a szükséges változás mellékhatása.

Az Intelligens Gyógyulás olyan megoldási rendszer, amivel a legnagyobb feszültséget okozó érzelmeinket is gyógyítani tudjuk, fokozatosan egyre kedvezőbb szintre hozva őket. A folyamat a belső működésünk megértésén és esetleges hibáinak kijavításán alapszik. Általa megtanulhatjuk a belső együttműködés kialakításának módjait, megvalósíthatjuk az egészséges gondolkodást. Ameddig az elfojtott érzelmeinket nem tudjuk befolyásolni, addig a feszültségeinket és a betegségeinket sem tudjuk.

További tájékozódásul katt ide: svl.hu

Az svl.hu honlapon számos cikk olvasható, illetve kisfilm és tanulmány tölthető le. Az Intelligens Gyógyulás igencsak szerteágazó,  ám létfontosságú témakörében végzett kutatás és tanulmányok alapján a közelmúltban egy könyv is született. A kötet megjelenését nagy várakozás előzte meg:

Igy_cimlap

 

A könyv tartalmáról ide kattintva tájékozódhat: Kiút a betegséget okozó feszültségből

Hagyj üzenetet

1%
Az Öko-völgy Alapítvány adószáma:
18786435-1-14

Tanfolyamaink
Ősszel induló tanfolyamaink listája innen elérhető

Keresés
Webshop
Ökovölgy hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
E-mail cím újra:*
Kisfilmek
Önfenntartó ruházat – 2. rész Kertészeti innovációink

Kiadványaink
Szakdolgozóink
Az Öko-völgy Alapítvány konzultációs segítségével eddig 53 hallgató védte meg szakdolgozatát vagy doktori értekezését.
Védjegy használati jog
Idézet
„ A példamutatás nem az egyik útja a tanításnak, hanem az egyetlen útja.”
Albert Einstein