Gyógyulás, mely természetünkből fakad

öko100x100Közismert kutatási eredmény, hogy az érzelmeink rendkívül erős hatást gyakorolnak a testünk működésére is. Magunk is tapasztalhatjuk, hogy az érzelmeink képesek pozitívan, vagy akár negatívan befolyásolni egy-egy esemény megélését, sőt, akár kimenetelét. Emellett az érzelmeink erősen kihatnak a testünkben zajló biológiai folyamatokra.


Ahogyan a nehézségeinkhez hozzáállunk, úgy fogunk a betegségeinkhez is. Már az elején elronthatjuk azzal, ha feszültséget, elfojtást hozunk létre önmagunkban. A legfontosabb, hogy megértsük, milyen tekintetben és hogyan kell megváltoztatnunk az élethelyzetünket, gondolkodásunkat, a betegséghez való hozzáállásunkat. Ezután van értelme egyáltalán gyógyulásról beszélni. Mert a természetes gyógyulás csak mellékhatás, a szükséges változás mellékhatása.

Az Intelligens Gyógyulás olyan megoldási rendszer, amivel a legnagyobb feszültséget okozó érzelmeinket is gyógyítani tudjuk, fokozatosan egyre kedvezőbb szintre hozva őket. A folyamat a belső működésünk megértésén és esetleges hibáinak kijavításán alapszik. Általa megtanulhatjuk a belső együttműködés kialakításának módjait, megvalósíthatjuk az egészséges gondolkodást. Ameddig az elfojtott érzelmeinket nem tudjuk befolyásolni, addig a feszültségeinket és a betegségeinket sem tudjuk.

További tájékozódásul katt ide: svl.hu

Az svl.hu honlapon számos cikk olvasható, illetve kisfilm és tanulmány tölthető le. Az Intelligens Gyógyulás igencsak szerteágazó,  ám létfontosságú témakörében végzett kutatás és tanulmányok alapján a közelmúltban egy könyv is született. A kötet megjelenését nagy várakozás előzte meg:

Igy_cimlap

 

A könyv tartalmáról ide kattintva tájékozódhat: Kiút a betegséget okozó feszültségből

Hagyj üzenetet

1%
Az Öko-völgy Alapítvány adószáma:
18786435-1-14

2017-ben 403.431 Ft felajánlás segítette ismeretterjesztő tevékenységünket. Köszönjük!
Tanfolyamaink
Ősszel induló tanfolyamaink listája innen elérhető

Keresés
Webshop
Ökovölgy hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
E-mail cím újra:*
Kisfilmek
“Az étel nem a boltból származik.” Film Sivaráma Swamival Rovarpusztító rozsdafarkúak biokertünkben – kisfilm

Kiadványaink
Szakdolgozóink
Az Öko-völgy Alapítvány konzultációs segítségével eddig 53 hallgató védte meg szakdolgozatát vagy doktori értekezését.
Védjegy használati jog
Idézet
"Véges rendszerben végtelen növekedést csak az őrültek és egyes közgazdászok képzelnek el."
Kenneth E. Boulding (filozófus, közgazdász)