2021. március 20-án (szombaton) tartjuk a Házi kenyérsütés tanfolyamunkat, melyen teljes kiőrlésű lisztekből fogunk hazai (kovászos, élesztős) és keleti (gluténmentes, élesztőmentes) kenyérféléket közösen elkészíteni. Ha szeretnél  adalékanyagoktól mentesen egészségesen táplálkozni, akkor ez a tanfolyam neked szól!

Megismerkedünk a teljes kiőrlésű gabonalisztek (búza, tönköly, rozs, durum) és más gluténmentes lisztek (cirok, köles, sárgaborsó, csicseriborsó) különböző fajtáival és jellemzőikkel, megtanulunk rozslisztből kovászt készíteni, különböző magvakkal és fűszerekkel kenyeret ízesíteni, valamint gyorsan elkészíthető keleti lepénykenyereket (puri, paratha), és csicseriborsólisztből gluténmentes pudlát sütni.

Mindenki önállóan gyakorolhatja be a házi kenyérsütés fogásait, emiatt a jelentkezők száma korlátozott.

Helyszín: Somogyvámos

Időpont: 2020. szeptember 12. szombat 10.00-15.00

Oktató: Vaszanti Tünde, a “Tündéri étkek szeretettel” című népszerű szakácskönyv szerzője

Létszám: Legfeljebb 8 fő!!!

A tanfolyam díja: 7.500 Ft/fő

Jelentkezni lehet: [email protected]

Leave a comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük