Egy izgalmas, egyedülálló lehetőségre szeretném felhívni a figyelmeteket, amit ifjúsági szervezetek vezetői és segítői, valamint fiatal vállalkozók számára kínálunk. Szeretnénk meghívni az ilyen személyeket és szervezetek tagjait az online tanfolyamunkra. A képzés angol nyelven zajlik és ingyenes, azonban a résztvevők száma korlátozott, ezért kérjük, jelentkezzetek mielőbb a következő internetes címen: https://www.joyful-leader.com/apply/

Jelentkezési határidő: 2018. december 15.

A tanfolyam kezdete: 2018. december 15.

Az online kurzus legjobb résztvevői egyedülálló lehetőséget kapnak arra, hogy 2019-ben Zágrábban, Horvátországban egy helyszíni vezetői képzésen vegyenek részt, amelynek minden költségét fedezzük.

Alapítványunk egy Erasmus+ projekt stratégiai partnerségének a tagja, amelynek címe: „LEAD From Inside Out„. Célunk, hogy felkészítsük a törekvő és gyakorló vezetőket, hogy hatékony és eredményes vezetői képességeket tudjanak elsajátítani.

A projekt célja, hogy a pályázók számára ismertesse az empatikus vezetés  szemléletmódját, és átadja a következő vezetői értékeket:

– konfliktuskezelés építő jellegű tárgyalásokon keresztül

– stratégiai fejlesztés

– felhatalmazás

– személyes készségek, mint az asszertivitás, az aktív hallgatás vagy az időbeosztás

– a szakmai irányítás fejlesztése és javítása

– csapatmunka, bizalom és tisztelet kifejezése és megszerzése

– projektfejlesztési készségek

Azok az értékek, amelyekkel rendelkezünk befolyásolják életünket, döntéseinket és viselkedésünket. Ezek kifejlesztése kulcsfontosságú tényező, amely lehetővé teszi egy vezető számára, hogy segítsen és felhatalmazzon másokat saját integritásuk megerősítésével.

Minden résztvevő egy INGYENES vezetői kézikönyvet kap!

Kérünk benneteket, osszátok meg meghívásunkat más érdeklődőkkel is, hívjátok meg ismerőseiteket a bejegyzésünk megosztásával.

Köszönjük, hogy segítitek kampányunk sikerét a képzés Facebook oldalának megosztásával is:
https://www.facebook.com/joyfulleadership/

Kirs György

Leave a comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük