A Sajtkészítő tanfolyam képes beszámolóján át jól nyomon követhető a gomolya, a parenyica, az orda és a mozzarella készítésének folyamata.

Pozsa Panni sajtmester a sajthárfa használatáról tanít

A gomolya sajtról leszűrtük a savót, majd egy kicsit átdolgoztuk

A felmelegített savóból citromsavval kicsapattuk az ordát, majd szűrővel óvatosan kimertük

A parenyica alapanyaga arra vár, hogy kockákra vágjuk

A kigőzölt parenyica kinyújtása és sózása zajlik

Gyarapodnak a parenyica-csigák

A mozzarella golyók készülnek

A mozzarellákat vízbe kell beáztatni

Ha civil 1% – Gondoljon az Öko-völgyre!

Adóbevalláskor ajánlja személyi jövedelemadójának 1%-át az Öko-völgy Alapítványnak!

Adószámunk: 18786435-1-14

1%

Alapítványunk 2008 óta segíti Krisna-völgy környezettudatos törekvéseit. Évente több tízezer emberrel ismertetjük meg az önellátó életmód elemeit, a kapcsolódó tapasztalatokat. Legyen ebben Ön is partnerünk! Kérjük, ne hagyja elveszni adójának 1%-át! Számítunk Önre!

Leave a comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük