Képek a sikeres Sajtkészítő tanfolyamunkról

A Sajtkészítő tanfolyam képes beszámolóján át jól nyomon követhető a gomolya, a parenyica, az orda és a mozzarella készítésének folyamata.

Pozsa Panni sajtmester a sajthárfa használatáról tanít

A gomolya sajtról leszűrtük a savót, majd egy kicsit átdolgoztuk

A felmelegített savóból citromsavval kicsapattuk az ordát, majd szűrővel óvatosan kimertük

A parenyica alapanyaga arra vár, hogy kockákra vágjuk

A kigőzölt parenyica kinyújtása és sózása zajlik

Gyarapodnak a parenyica-csigák

A mozzarella golyók készülnek

A mozzarellákat vízbe kell beáztatni

Ha civil 1% – Gondoljon az Öko-völgyre!

Adóbevalláskor ajánlja személyi jövedelemadójának 1%-át az Öko-völgy Alapítványnak!

Adószámunk: 18786435-1-14

1%

Alapítványunk 2008 óta segíti Krisna-völgy környezettudatos törekvéseit. Évente több tízezer emberrel ismertetjük meg az önellátó életmód elemeit, a kapcsolódó tapasztalatokat. Legyen ebben Ön is partnerünk! Kérjük, ne hagyja elveszni adójának 1%-át! Számítunk Önre!

Hagyj üzenetet

1%
Az Öko-völgy Alapítvány adószáma:
18786435-1-14

2017-ben 403.431 Ft felajánlás segítette ismeretterjesztő tevékenységünket. Köszönjük!
Tanfolyamaink
Ősszel induló tanfolyamaink listája innen elérhető

Keresés
Webshop
Ökovölgy hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
E-mail cím újra:*
Kisfilmek
“Az étel nem a boltból származik.” Film Sivaráma Swamival Rovarpusztító rozsdafarkúak biokertünkben – kisfilm

Kiadványaink
Szakdolgozóink
Az Öko-völgy Alapítvány konzultációs segítségével eddig 53 hallgató védte meg szakdolgozatát vagy doktori értekezését.
Védjegy használati jog
Idézet
"Pár éven belül véső és kalapács nélkül tapodtat sem haladhatunk a szmogban. Mámorító tempóban pusztítjuk magunkat."
Vavyan Fable