Megjelent az Éves jelentésünk!

A Krisna-völgyi Búcsú idejére állítottuk össze a 2008 utolsó hónapjaiban elkezdett és 2009-ben folytatott tevékenységeink összefoglalóját. Hosszú Zoltán elnök így fogalmazott az Éves jelentés köszöntőjében: Ahogyan 2008-2009-ben, úgy fő célunk továbbra is az, hogy elősegítsük a fenntarthatósággal kapcsolatos kutatásokat és tapasztalatcserét. Ezért arra törekszünk, hogy hagyományos-bevált és modern-fenntartható megoldási javaslatokat, gyakorlati tapasztalatokat kutassunk fel és közvetítsünk a társadalom felé. Éves jelentésünk megjelentetésével – eredményeink számbavétele mellett – nem titkolt célunk, hogy kedvet ébresszünk a Kedves Olvasóban ahhoz, hogy kapcsolatba lépjen velünk, részt vegyen programjainkon. Szívből kívánom, hogy mielőbb találkozzunk konferenciáink, klubjaink, Nyílt Napjaink, vagy más rendezvényeink valamelyikén! A teljes kiadvány .pdf formátumban letölthető innen (4,03 Mbyte)

2 hozzászólás to “Megjelent az Éves jelentésünk!”

 • syáma mohita dd:

  Goranga!

  Nagyon szépnek és hasznosnak tartom az alapítvány tevékenységét. Van két ismerősőm, akiket szeretnék a figyelmetekbe ajánlani.
  Mind a kettő alternatív energia forrásokkal foglalkozik lassan 40éve. Az egyik hőáramlatokból nyer energiát. A másik pedig, olyan őshonos növényeket is ismer, amik ellenálóak, bő hozamúak. Ha érdekel Benneteket, kérlek keresetek és összehozlak velük. További sikereket kívánok, Syáma Mohita 70-368-6486

 • Vass Nándor:

  Tiszteletem !
  Felvidéki MAGYAR vagyok.Ma Érsekújvárban vettem amaránt magot drága pénzért,minek a származási helye India.Hazajövet,az internetet böngészve az Amaránt jótékony hatásai iránt,akadtam az Önök címére,gondolom a Krisna völgy az ANYAORSZÁG területén található,s érdekelne,hogy Önktől nem-e lehet vásárolni amaránt magot étkezési felhasználásra.Én igyekszem a Paleo táplálkozás szerinti életmódot folytatni.Válaszuk esetén olyan információkkal is szolgálhatok,mellyel az anyagi forrásaikat gyarapítani tudnák a válalkozásuk fejlesztéséhez.
  Üdvözlettel : Nándi – Fűr községből

Hagyj üzenetet

1%
Az Öko-völgy Alapítvány adószáma:
18786435-1-14

2017-ben 403.431 Ft felajánlás segítette ismeretterjesztő tevékenységünket. Köszönjük!
Tanfolyamaink

Tanfolyamaink listája innen elérhető

Keresés
Webshop
Ökovölgy hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
E-mail cím újra:*
Kisfilmek
“Az étel nem a boltból származik.” Film Sivaráma Swamival Rovarpusztító rozsdafarkúak biokertünkben – kisfilm

Kiadványaink
Szakdolgozóink
Az Öko-völgy Alapítvány konzultációs segítségével eddig 53 hallgató védte meg szakdolgozatát vagy doktori értekezését.
Védjegy használati jog
Idézet
"A kiút megtalálásához lélekbeli változás szükséges, amelynek során rájövünk, hogy az igazi értéket nem lehet pénzben kifejezni, és az élet megannyi formáját nem lehet áruba bocsátani."
Az Egyházak Világtanácsának nyilatkozata (2000, Genf)