A kézműves csoport, mely főleg kismamákból áll, idén már szép készletet fűzött gyöngyékszerekből, gyékényből pedig edények, kosarak készültek. Az ékszerek mellett helyi készítésű nemez-tárgyak, festmények, csuhébabák és gyékényből készült tárgyak is gazdagítják a bolt kínálatát. Az édesszájúakat méhészetünk termékeivel várjuk, a természetes gyógymód hívei pedig helyben szedett gyógynövények szárítmányait vihetik haza.

Készültek nyakláncok, nyakékek, karkötők, gyűrűk, kulcstartók, franciacsatok, de készülnek olyan ékszerek is, melyek a védikus öltözködéshez illenek: orrbavalók, szári-tűző csatok és tikák (olyan ékszer, melyet a középen elválasztott hajuk választékában viselnek a nők).

A boltban kaphatók még Krisna-völgytől független kézművesek termékei is, melyek a magyar népi hagyományok kedvelőinek már ismerősek: kosarak, rongyszőnyegek, fa-játékok. Az indiai kultúra iránt érdeklődők pedig a védikus kultúrában ismert isten-szobrocskákat találnak itt.

A bolt Krisna-völgyben, a kézműves műhely első szobájában található.

Várjuk a látogatókat!

2 thoughts to “Megnyílt a Rádhe-Syáma kézműves bolt!

 • Bákonyi Zsolt

  Üdvözlöm! Felkeltette érdeklődésemet a Krisna_- völgyben található kézműves boltjuk, szeretnék egy mobil elérhetőséget előre is köszönöm! Üdvözlettel Bákonyi Zsolt

  Válasz
  • revszilvia

   Kedves Zsolt!
   Sajnálom, de most éppen nem üzemel ez a kézműves bolt, mert minden résztvevője jelenleg kismama (gyes-en van).
   Ettől függetlenül van egy bolt Krisna-völgyben, ami nem kifejezetten helyi kézműves termékeket árust, de talán azzal is tud szolgálni.
   Ezzel kapcsolatban az [email protected] -ra írjon, ők szervezik a turistaforgalmat, és hozzájuk tartozik a bolt is.

   Válasz

Leave a comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük