Péntekig még van lehetőség jelentkezni arra az izgalmas, egyedülálló lehetőségre, amit ifjúsági vezetők és segítők, ifjúsági szervezetek, valamint fiatal vállalkozók számára kínálunk.

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy van még néhány fennmaradó hely az online tanfolyamunkra. Ha érdekel benneteket ez a kiváló lehetőség, akkor jelentkezzetek még most!

A képzés angol nyelven zajlik és ingyenes, kérjük, jelentkezzetek mielőbb a következő internetes címen: https://www.joyful-leader.com/apply/

Jelentkezési és tanfolyam elkezdési határidő: 2019. január 25.

Az online kurzus legjobb résztvevői egyedülálló lehetőséget kapnak arra, hogy 2019-ben Zágrábban, Horvátországban egy vezetői képzésen vegyenek részt, amelynek minden költségét fedezzük. 

Alapítványunk egy Erasmus+ projekt stratégiai partnerségének a tagja, amelynek címe: „LEAD From Inside Out„. Célunk, hogy felkészítsük a törekvő és gyakorló vezetőket, hogy hatékony és eredményes vezetői képességeket tudjanak elsajátítani.

A projekt célja, hogy a pályázók számára ismertesse az empatikus vezetés szemléletmódját, és átadja a következő vezetői értékeket:

– konfliktuskezelés építő jellegű tárgyalásokon keresztül

– stratégiai fejlesztés

– felhatalmazás

– személyes készségek, mint az asszertivitás, az aktív hallgatás vagy az időbeosztás

– a szakmai irányítás fejlesztése és javítása

– csapatmunka, bizalom és tisztelet kifejezése és megszerzése

– projektfejlesztési készségek

Ezek kifejlesztése kulcsfontosságú tényező, amely lehetővé teszi egy vezető számára, hogy segítsen és felhatalmazzon másokat saját integritásuk megerősítésével.

Minden résztvevő egy INGYENES vezetői kézikönyvet kap!

Kérünk benneteket, jelentkezzetek, és osszátok meg meghívásunkat más érdeklődőkkel is, hívjátok meg ismerőseiteket a bejegyzésünk megosztásával.

 

Kirs György

Leave a comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük