Online biokertész tanfolyam

biokertesz-tanfolyam1Krisna-völgy főkertésze, Sundara Gopála dása elindította blogját, ahol mindent megtudhatunk arról, hogy mi történik az Öko-völgy Program mintaterületén, a nagy hírnévnek örvendő somogyvámosi biokertészetben.

Idézet a blogról – a május 20-ai bejegyzésből: „Ma egész nap locsolórendszert telepítettünk, hogy az összes megművelt területünkön tudjuk locsolni, tápoldatozni és permetezni. Ez egy külön bejegyzés lesz, hogy milyen gyógynövényeket stb. keverünk, áztatunk, csavarunk, főzünk, és minek és hogyan juttatjuk ki, és milyen arányba keverjük. Emellett borsót szedtünk az egyik fóliasátrunkból, aminek a helyére holnap az őszre már virágzó paprikánkat fogjuk beültetni, ami már egész évben a fő növény lesz.”

A blog olvasói tanúi lehetnek, hogyan telnek a biokertész mindennapjai, melyek az időszerű kerti munkák, és természetesen kérdezhetnek is a főkertészünktől.

A Krisna-völgyi biokertész tanfolyam blogja:
http://biokertesztanfolyam.freeblog.hu/

2 hozzászólás to “Online biokertész tanfolyam”

Hagyj üzenetet

1%
Az Öko-völgy Alapítvány adószáma:
18786435-1-14

2017-ben 403.431 Ft felajánlás segítette ismeretterjesztő tevékenységünket. Köszönjük!
Tanfolyamaink
Ősszel induló tanfolyamaink listája innen elérhető

Keresés
Webshop
Ökovölgy hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
E-mail cím újra:*
Kisfilmek
Film a téli zöldségtermesztésről Mérgezett Föld

Kiadványaink
Szakdolgozóink
Az Öko-völgy Alapítvány konzultációs segítségével eddig 53 hallgató védte meg szakdolgozatát vagy doktori értekezését.
Védjegy használati jog
Idézet
"Nyilvánvalóvá vált, hogy az eddig folytatott emberi tevékenység (a „business as usual” = BAU) katasztrófához vezet, s hosszabb távon kérdésessé teszi az emberiség fennmaradását."
Vida Gábor