Saját honlap a védjegynek

Az európai vegán és vegetáriánus védjegy a www.vegaporta.hu néven immár saját honlappal rendelkezik!

Az Öko-völgy Alapítvány a kizárólagos magyarországi terjesztője a Európai Vegetáriánus Védjegynek (www.v-label.eu), amely vegán és vegetáriánus termékek és szolgáltatások minősítését végzi elsősorban Európában, de a világ számos más részén is. Néhány ével ezelőtt a sokféle tevékenységünk között a védjegy népszerűsítése nem töltött be jelentős szerepet, azonban a vegán és vegetáriánus életmód rohamos terjedésével ez a tevékenység egyre erőteljesebben fejlődött, ezért eljött az ideje, hogy egy saját honlapot készítsünk a védjegyhez kapcsolódóan.

A korábbi években a védjegyet szinte kizárólag élelmiszer-gyártók igényelték, tavaly óta azonban több étteremmel is bővült a felhasználói kör. Idén pedig elkezdtük a kozmetikumok terén is népszerűsíteni a védjegyet, ezért kifejezetten időszerűvé vált ez a fejlesztés.

A honlap azonban nem csak a védjegyről szól, hiszen étterem-keresőtől, híres vegák bemutatkozásán keresztül, a Húsmentes Hétfő kampányon át még nagyon sok minden bemutatásra kerül.

Mindenkinek ajánljuk figyelmébe a www.vegaporta.hu honlapot!

Ha civil 1% – Gondoljon az Öko-völgyre!

Adóbevalláskor ajánlja személyi jövedelemadójának 1%-át az Öko-völgy Alapítványnak!

Adószámunk: 18786435-1-14

1%

Alapítványunk 2008 óta segíti Krisna-völgy környezettudatos törekvéseit. Évente több tízezer emberrel ismertetjük meg az önellátó életmód elemeit, a kapcsolódó tapasztalatokat. Legyen ebben Ön is partnerünk! Kérjük, ne hagyja elveszni adójának 1%-át! Számítunk Önre!

Hagyj üzenetet

1%
Az Öko-völgy Alapítvány adószáma:
18786435-1-14

Tanfolyamaink
Ősszel induló tanfolyamaink listája innen elérhető

Keresés
Webshop
Ökovölgy hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
E-mail cím újra:*
Kisfilmek
Önfenntartó ruházat – 2. rész Kertészeti innovációink

Kiadványaink
Szakdolgozóink
Az Öko-völgy Alapítvány konzultációs segítségével eddig 53 hallgató védte meg szakdolgozatát vagy doktori értekezését.
Védjegy használati jog
Idézet
"Ha törődünk az állatokkal, és törődünk a Földdel, akkor számtalan állat, ember és lakóhely boldogulhat sokkal jobban, mint egy tiszteleten, törődésen, együttérzésen, emberségen, könyörületen alapuló erkölcs hiányában." (Marc Bekoff biológiaprofesszor, a Rügyek és Gyökerek Alapítvány helyi koordinátora) Mindenfelől válságok sújtanak bennünket mostanában. Mivel tönkretettük magunk körül az élővizeket, a földeket, a levegőt és szinte az egész bolygót, ezért súlyos környezeti válsággal kell küzdenünk. Emellett folyamatos háborúk, terrorcselekmények, pereskedések okoznak komoly makro- és mikroszintű társadalmi válságokat. Ezeket tetőzik az időről-időre begyűrűző gazdasági válságok. De mi az igazi oka ennek a rengeteg, alapvető értékeket megrengető válságnak? A válasz az, hogy mindezeknek az igazi gyökere egy mély világnézeti válság, amely az egyre súlyosabb materializmus felé próbál rántani mindenkit. A materializmus értékrendje folyamatosan degradálódik, s ezért nem képes megfelelő, időtálló alapot jelenteni. Amíg az emberiség az individualista, önző, kihasználó értékrendet nem cseréli fel egy lelki-spirituális szemléletmóddal, addig a fenti válságok csak egyre súlyosabbá válnak. Ezért mindenkinek változtatnia kell a környezetéhez való hozzáállásán és ennek tettekben is meg kell mutatkoznia! Amíg lájkoljuk a zöld gondoltokat, de közben teleszemeteljük a világunkat és nem kezdünk visszatérni egy természetesebb életmód felé, addig nincs esély arra, hogy nagyban is megváltozzanak a dolgok. Te legyél az a változás, amit szeretnél, hogy megvalósuljon!  
Zöld gondolatok 2.