Az európai vegán és vegetáriánus védjegy a www.vegaporta.hu néven immár saját honlappal rendelkezik!

Az Öko-völgy Alapítvány a kizárólagos magyarországi terjesztője a Európai Vegetáriánus Védjegynek (www.v-label.eu), amely vegán és vegetáriánus termékek és szolgáltatások minősítését végzi elsősorban Európában, de a világ számos más részén is. Néhány ével ezelőtt a sokféle tevékenységünk között a védjegy népszerűsítése nem töltött be jelentős szerepet, azonban a vegán és vegetáriánus életmód rohamos terjedésével ez a tevékenység egyre erőteljesebben fejlődött, ezért eljött az ideje, hogy egy saját honlapot készítsünk a védjegyhez kapcsolódóan.

A korábbi években a védjegyet szinte kizárólag élelmiszer-gyártók igényelték, tavaly óta azonban több étteremmel is bővült a felhasználói kör. Idén pedig elkezdtük a kozmetikumok terén is népszerűsíteni a védjegyet, ezért kifejezetten időszerűvé vált ez a fejlesztés.

A honlap azonban nem csak a védjegyről szól, hiszen étterem-keresőtől, híres vegák bemutatkozásán keresztül, a Húsmentes Hétfő kampányon át még nagyon sok minden bemutatásra kerül.

Mindenkinek ajánljuk figyelmébe a www.vegaporta.hu honlapot!

Ha civil 1% – Gondoljon az Öko-völgyre!

Adóbevalláskor ajánlja személyi jövedelemadójának 1%-át az Öko-völgy Alapítványnak!

Adószámunk: 18786435-1-14

1%

Alapítványunk 2008 óta segíti Krisna-völgy környezettudatos törekvéseit. Évente több tízezer emberrel ismertetjük meg az önellátó életmód elemeit, a kapcsolódó tapasztalatokat. Legyen ebben Ön is partnerünk! Kérjük, ne hagyja elveszni adójának 1%-át! Számítunk Önre!

Related Articles

Leave a comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük