Kedves ifjúsági segítők és lelkes érdeklődők!

Nagy örömmel osztjuk meg a rendkívüli hírt, hogy az Öko-völgy Alapítvány együttműködve az OAZA, LASOPSY, és Producoes Fixe szervezetekkel, az Erasmus+ program keretében és az Európai Unió támogatásával, közreműködött az „Impact Entrepreneurship Manual” (Hatásalapú vállalkozásfejlesztési kézikönyv) létrehozásában. Ez a kézikönyv nem csupán egy kisegítő eszköz az ifjúsági segítők számára, hanem egyben inspiráció és gyakorlati tudástár forrása mindazok számára, akik elkötelezettek a fiatal vállalkozók életpályájának támogatásában.

Miért forradalmi ez a kézikönyv az ifjúsági segítők számára?

A gyorsan változó, folyamatosan fejlődő világunkban az ifjúsági segítők szerepe a jövő vállalkozóinak formálásában kulcsfontosságú. Az Impact Entrepreneurship kézikönyv, melyet az Erasmus+ projekt négy partnerének együttműködésével fejlesztettünk ki, kifejezetten a kezdő vállalkozók egyedi kihívásaira és lehetőségeire összpontosít. Ez egy átfogó program, amely különféle eszközökkel és tudással látja el az ifjúsági segítőket a fiatal vállalkozók hatékony támogatásához és inspirálásához.

Mi található a kézikönyvben?

A vállalkozói önismerete mérlege: Ez az eszköz alapvetően a fiatal vállalkozók vállalkozói tulajdonságainak kiértékelésére és fejlesztésére összpontosít, és egy átfogó képet nyújt jelenlegi helyzetükről és a fejlesztendő területekről.

Shape it Up eszköz: Ez az interaktív munkafüzet segíti a fiatalokat a kezdeti ötletek kidolgozásában és piacképessé tételében. Egyúttal gyakorlati útmutatóul szolgál az ötleteléshez, tervezéshez és végrehajtáshoz.

Hatásalapú vállalkozásfejlesztési online tanfolyam: Ez a digitális felület a szakirányú tudás, az életszerű példák és a gyakorlati feladatok tárháza. Emellett vezeti a vállalkozásban gondolkodókat az ötletek megformálásától a megvalósításig.

NFE módszertan: Az ifjúsági segítők számára nélkülözhetetlen rész, amely a nem formális oktatási módszertanra alapozva egy strukturált, 9 lépéses folyamatot kínál a vállalkozói kompetenciák fejlesztéséhez. Egyben azt is biztosítja, hogy minden szükséges eszköz rendelkezésre álljon a célcsoport hatékony eléréséhez és ösztönzéséhez.

Csatlakozzatok hozzánk a hatásalapú vállalkozásfejlesztés jövőjének kialakításában!

Hiszünk abban, hogy megfelelő útmutatással és erőforrásokkal a fiatalok jelentős hatást gyakorolhatnak a vállalkozói szférában. Az Impact Entrepreneurship program az elkötelezettségünk eredménye azért, hogy a legjobb eszközöket biztosítsuk az ifjúsági segítőknek. Szeretettel hívunk benneteket, hogy ti is fedezzétek fel ezt a kézikönyvet és éljetek a lehetőséggel, hogy a felhasználásával érdemi hatást érjetek el a munkátok vagy a vállalkozásotok során.

Kattintsatok ide az Impact Entrepreneurship kézikönyv letöltéséhez!

Bármilyen kérdéssel vagy visszajelzéssel kapcsolatban, keressetek bennünket bizalommal.
Fogjunk össze a hatásalapú vállalkozásfejlesztés jövőjének alakításában!

Az Öko-völgy csapata

Leave a comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük