V-védjegy felmérés

Véleményünk szerint a vegán [és vegetáriánus] termékeknek elterjedtnek, népszerűnek és könnyen felismerhetőnek kell lenniük. Ha egyetértesz velünk, kérjük, rövid kérdőívünk kitöltésével segíts nekünk ennek megvalósításában!

Kattints ide és töltsd ki a kérdőívet!

A V-label GmbH magyarországi képviselőjeként az alapítványunk is részt vesz abban a nemzetközi felmérésben, amelynek célja, hogy megállapítsa, mi a fogyasztók véleménye és magatartása a V-védjeggyel ellátott termékekkel kapcsolatban. A kérdőív eredményei szolgálnak majd a fogyasztói esettanulmány egyik forrásaként, amely megfelelő áttekintést nyújt a vállalatok és vállalkozások számára a V-védjeggyel megjelölt termékekkel kapcsolatos fogyasztói hozzáállásról.

A kérdőív névtelen és 24 kérdést tartalmaz.

A kérdőívre adott válaszoknál nem rögzítünk semmilyen azonosításra vonatkozó  információt, ami a válaszadóval kapcsolatos.

Kirs György

Hagyj üzenetet

1%
Az Öko-völgy Alapítvány adószáma:
18786435-1-14

Keresés
Webshop
Ökovölgy hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
E-mail cím újra:*
Kisfilmek
Önfenntartó ruházat – 2. rész Kertészeti innovációink

Kiadványaink
Szakdolgozóink
Az Öko-völgy Alapítvány konzultációs segítségével eddig 53 hallgató védte meg szakdolgozatát vagy doktori értekezését.
Védjegy használati jog
Idézet
"Az emberi közösségek együttműködő, egymást segítő, szeretetteljes világát kell újra felfedeznünk. Ehhez újra el kell sajátítani a 150 évvel ezelőtt még jól működő lokálisan önellátó életmód legfontosabb elemeit."
Vida Gábor