Egy heti étel

egy-heti-etelEgy neten keringő fotósorozatot teszünk közzé, amelynek képei azt mutatják be, hogy a Föld különböző országaiban egy-egy család átlagosan mennyi élelmiszert fogyaszt el hetente.

A mennyiségek és az ár mellett érdemes figyelni a fogyasztott élelmiszerek típusait, csomagoltságát, a zöldség-gyümölcs és gabona részarányát, a többszörösen feldolgozott termékek részarányát… (Még izgalmasabb lenne, ha láthatnánk, melyik étel honnan, milyen messziről került a konyhákba.) Külön érdekesség, hogy a családokat a saját lakásukban, konyhájukban fotózták le, így lehetőségünk van „konyhakörképet” is nyerni a világról.

Ezeket a fotókat több helyen láttuk már, most azonban összefűzött formában, vetítésként nézhetjük végig.

A képsorozat megtekinthető itt

– KA –

Hagyj üzenetet

1%
Az Öko-völgy Alapítvány adószáma:
18786435-1-14
Keresés
Webshop
Ökovölgy hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
E-mail cím újra:*
Kisfilmek
Új film – Egyszerű élet, emelkedett szintű gondolkodás Már fejjük, még szopizik…
Fotógaléria
Loading...
image corvinusklub_2010marc22_k-jpg image gate_zoldklub_krisnavolgyben_2009-jpg image img_7862-jpg image img_7960-jpg image img_7820-jpg image img_8245-jpg image bhakti_kert_4-jpg image dscn7261-jpg image img_0057-jpg image bhakti_kert_6-jpg image bhakti_kert_1-jpg image bhakti_kert_3-jpg

Kiadványaink
Szakdolgozóink
Az Öko-völgy Alapítvány konzultációs segítségével eddig 48 hallgató védte meg szakdolgozatát.
Védjegy használati jog
Idézet
"Vajon hány ember létezik még, aki megérti, hogy a pénz önmagában nem érték? Ugyanez vonatkozik az időre is: »Time is money« - mondják azok, akik a pénzt abszolút értékmérőnek tartják, mintha minden megtakarított percnek ugyanannyi lenne az értéke."
Konrad Lorenz