Gyógyulás, mely természetünkből fakad

öko100x100Közismert kutatási eredmény, hogy az érzelmeink rendkívül erős hatást gyakorolnak a testünk működésére is. Magunk is tapasztalhatjuk, hogy az érzelmeink képesek pozitívan, vagy akár negatívan befolyásolni egy-egy esemény megélését, sőt, akár kimenetelét. Emellett az érzelmeink erősen kihatnak a testünkben zajló biológiai folyamatokra.


Ahogyan a nehézségeinkhez hozzáállunk, úgy fogunk a betegségeinkhez is. Már az elején elronthatjuk azzal, ha feszültséget, elfojtást hozunk létre önmagunkban. A legfontosabb, hogy megértsük, milyen tekintetben és hogyan kell megváltoztatnunk az élethelyzetünket, gondolkodásunkat, a betegséghez való hozzáállásunkat. Ezután van értelme egyáltalán gyógyulásról beszélni. Mert a természetes gyógyulás csak mellékhatás, a szükséges változás mellékhatása.

Az Intelligens Gyógyulás olyan megoldási rendszer, amivel a legnagyobb feszültséget okozó érzelmeinket is gyógyítani tudjuk, fokozatosan egyre kedvezőbb szintre hozva őket. A folyamat a belső működésünk megértésén és esetleges hibáinak kijavításán alapszik. Általa megtanulhatjuk a belső együttműködés kialakításának módjait, megvalósíthatjuk az egészséges gondolkodást. Ameddig az elfojtott érzelmeinket nem tudjuk befolyásolni, addig a feszültségeinket és a betegségeinket sem tudjuk.

További tájékozódásul katt ide: svl.hu

Az svl.hu honlapon számos cikk olvasható, illetve kisfilm és tanulmány tölthető le. Az Intelligens Gyógyulás igencsak szerteágazó,  ám létfontosságú témakörében végzett kutatás és tanulmányok alapján a közelmúltban egy könyv is született. A kötet megjelenését nagy várakozás előzte meg:

Igy_cimlap

 

A könyv tartalmáról ide kattintva tájékozódhat: Kiút a betegséget okozó feszültségből

Hagyj üzenetet

1%
Az Öko-völgy Alapítvány adószáma:
18786435-1-14
Keresés
Webshop
Ökovölgy hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
E-mail cím újra:*
Kisfilmek
Új film – Egyszerű élet, emelkedett szintű gondolkodás Már fejjük, még szopizik…
Fotógaléria
Loading...
image magfejto_2010apr16_3-jpg image magfejto_2010apr16_2_k-jpg image im003865k-jpg image im003862k-jpg image im003838k-jpg image im003917k-jpg image im003821k-jpg image im003909k-jpg image im003855k-jpg image im003870k-jpg image im003873k-jpg image im003869k-jpg

Kiadványaink
Szakdolgozóink
Az Öko-völgy Alapítvány konzultációs segítségével eddig 48 hallgató védte meg szakdolgozatát.
Védjegy használati jog
Idézet
"Véges rendszerben végtelen növekedést csak az őrültek és egyes közgazdászok képzelnek el."
Kenneth E. Boulding (filozófus, közgazdász)