Konferenciánk telt házas!

tomeg1Legnagyobb örömünkre 2009. október 15-i konferenciára várakozásainkon felüli létszámú regisztráció érkezett.
A jelentkezők száma október 5-re, a jelentkezés határidejére elérte a 400 főt (a konferenciát eredetileg 300 fősre terveztük). Ezért – legnagyobb sajnálatunkra – kénytelenek vagyunk szigorúan lezárni a jelentkezés lehetőségét.
Akik október 5. után szerettek volna regisztrálni, azoknak kérjük szíves megértését. Ilyen fajta Fenntarthatósági konferenciát jövő októberre is tervezünk, reméljük, hogy akkor azoknak is lesz módja részt venni, akik most túllépték a regisztrációs határidőt.
Addig is ajánljuk figyelmükbe Fenntarthatósági Nyílt Napjainkat. Az egy napos terepi programon kis létszámú csoportok számára tartunk körbevezetést. A részletekről honlapunkon olvashat.

Tisztelettel,
az Öko-völgy Alapítvány csapata

Hagyj üzenetet

1%
Az Öko-völgy Alapítvány adószáma:
18786435-1-14
Keresés
Webshop
Ökovölgy hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
E-mail cím újra:*
Kisfilmek
“Az étel nem a boltból származik.” Film Sivaráma Swamival Rovarpusztító rozsdafarkúak biokertünkben – kisfilm
Fotógaléria
Loading...
image bhakti_kert_4-jpg image bhakti_kert_7-jpg image dscn7275-jpg image bhakti_kert_1-jpg image bhakti_kert_3-jpg image bhakti_kert_2-jpg image img_0099-jpg image img_0145-jpg image dscn7261-jpg image img_0057-jpg image img_0079-jpg image img_0092-jpg

Kiadványaink
Szakdolgozóink
Az Öko-völgy Alapítvány konzultációs segítségéveleddig 48 hallgató védte meg szakdolgozatát.
Védjegy használati jog
Idézet
"Egy törékeny bioszférában az emberiség sorsa attól függ, hogy képesek leszünk-e megvalósítani a korlátozott fogyasztás és a nem-anyagi gyarapodás etikáját, a legmélyebben értelmezett önkorlátozást."
Alan Durning, a World Watch Institute vezető kutatója