Megjelent az Éves jelentésünk!

A Krisna-völgyi Búcsú idejére állítottuk össze a 2008 utolsó hónapjaiban elkezdett és 2009-ben folytatott tevékenységeink összefoglalóját. Hosszú Zoltán elnök így fogalmazott az Éves jelentés köszöntőjében:

Ahogyan 2008-2009-ben, úgy fő célunk továbbra is az, hogy elősegítsük a fenntarthatósággal kapcsolatos kutatásokat és tapasztalatcserét. Ezért arra törekszünk, hogy hagyományos-bevált és modern-fenntartható megoldási javaslatokat, gyakorlati tapasztalatokat kutassunk fel és közvetítsünk a társadalom felé.

Éves jelentésünk megjelentetésével – eredményeink számbavétele mellett – nem titkolt célunk, hogy kedvet ébresszünk a Kedves Olvasóban ahhoz, hogy kapcsolatba lépjen velünk, részt vegyen programjainkon.

Szívből kívánom, hogy mielőbb találkozzunk konferenciáink, klubjaink, Nyílt Napjaink, vagy más rendezvényeink valamelyikén!

A teljes kiadvány .pdf formátumban letölthető innen (4,03 Mbyte)

2 hozzászólás to “Megjelent az Éves jelentésünk!”

 • syáma mohita dd:

  Goranga!

  Nagyon szépnek és hasznosnak tartom az alapítvány tevékenységét. Van két ismerősőm, akiket szeretnék a figyelmetekbe ajánlani.
  Mind a kettő alternatív energia forrásokkal foglalkozik lassan 40éve. Az egyik hőáramlatokból nyer energiát. A másik pedig, olyan őshonos növényeket is ismer, amik ellenálóak, bő hozamúak. Ha érdekel Benneteket, kérlek keresetek és összehozlak velük. További sikereket kívánok, Syáma Mohita 70-368-6486

 • Vass Nándor:

  Tiszteletem !
  Felvidéki MAGYAR vagyok.Ma Érsekújvárban vettem amaránt magot drága pénzért,minek a származási helye India.Hazajövet,az internetet böngészve az Amaránt jótékony hatásai iránt,akadtam az Önök címére,gondolom a Krisna völgy az ANYAORSZÁG területén található,s érdekelne,hogy Önktől nem-e lehet vásárolni amaránt magot étkezési felhasználásra.Én igyekszem a Paleo táplálkozás szerinti életmódot folytatni.Válaszuk esetén olyan információkkal is szolgálhatok,mellyel az anyagi forrásaikat gyarapítani tudnák a válalkozásuk fejlesztéséhez.
  Üdvözlettel : Nándi – Fűr községből

Hagyj üzenetet

1%
Az Öko-völgy Alapítvány adószáma:
18786435-1-14
Keresés
Webshop
Ökovölgy hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
E-mail cím újra:*
Kisfilmek
“Az étel nem a boltból származik.” Film Sivaráma Swamival Rovarpusztító rozsdafarkúak biokertünkben – kisfilm
Fotógaléria
Loading...
image gate_zoldklub_krisnavolgyben_2009-jpg image corvinusklub_2010marc22_k-jpg image img_0092-jpg image bhakti_kert_7-jpg image dscn7261-jpg image bhakti_kert_2-jpg image bhakti_kert_1-jpg image img_0057-jpg image img_0079-jpg image img_0099-jpg image img_0166-jpg image bhakti_kert_4-jpg

Kiadványaink
Szakdolgozóink
Az Öko-völgy Alapítvány konzultációs segítségéveleddig 48 hallgató védte meg szakdolgozatát.
Védjegy használati jog
Idézet
"Ha meg nem találjuk, miért is vagyunk ezen a Földön, és hogyan akarjuk a 60-70 évünket értelmesen eltölteni, akkor nincs kiút a válságból."
Bogár László, közgazdász