Megnyílt a Rádhe-Syáma kézműves bolt!

A kézműves csoport, mely főleg kismamákból áll, idén már szép készletet fűzött gyöngyékszerekből, gyékényből pedig edények, kosarak készültek. Az ékszerek mellett helyi készítésű nemez-tárgyak, festmények, csuhébabák és gyékényből készült tárgyak is gazdagítják a bolt kínálatát. Az édesszájúakat méhészetünk termékeivel várjuk, a természetes gyógymód hívei pedig helyben szedett gyógynövények szárítmányait vihetik haza.

Készültek nyakláncok, nyakékek, karkötők, gyűrűk, kulcstartók, franciacsatok, de készülnek olyan ékszerek is, melyek a védikus öltözködéshez illenek: orrbavalók, szári-tűző csatok és tikák (olyan ékszer, melyet a középen elválasztott hajuk választékában viselnek a nők).

A boltban kaphatók még Krisna-völgytől független kézművesek termékei is, melyek a magyar népi hagyományok kedvelőinek már ismerősek: kosarak, rongyszőnyegek, fa-játékok. Az indiai kultúra iránt érdeklődők pedig a védikus kultúrában ismert isten-szobrocskákat találnak itt.

A bolt Krisna-völgyben, a kézműves műhely első szobájában található.

Várjuk a látogatókat!

2 hozzászólás to “Megnyílt a Rádhe-Syáma kézműves bolt!”

 • Bákonyi Zsolt:

  Üdvözlöm! Felkeltette érdeklődésemet a Krisna_- völgyben található kézműves boltjuk, szeretnék egy mobil elérhetőséget előre is köszönöm! Üdvözlettel Bákonyi Zsolt

 • revszilvia:

  Kedves Zsolt!
  Sajnálom, de most éppen nem üzemel ez a kézműves bolt, mert minden résztvevője jelenleg kismama (gyes-en van).
  Ettől függetlenül van egy bolt Krisna-völgyben, ami nem kifejezetten helyi kézműves termékeket árust, de talán azzal is tud szolgálni.
  Ezzel kapcsolatban az info@krisnavolgy.hu -ra írjon, ők szervezik a turistaforgalmat, és hozzájuk tartozik a bolt is.

Hagyj üzenetet

1%
Az Öko-völgy Alapítvány adószáma:
18786435-1-14
Keresés
Webshop
Ökovölgy hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
E-mail cím újra:*
Kisfilmek
Hozzuk létre saját öntözőrendszerünket! Új film – Egyszerű élet, emelkedett szintű gondolkodás
Fotógaléria
Loading...
image cserepkalyha_epites-jpg image krisna-volgyi_gyerekek-jpg image szenaforgatas-jpg image hazafele_a_foldekrol-jpg image meheszet-jpg image fozes_foldtuzhelyen-jpg image oszi_tajkep-jpg image gyumolcsfak_tavasszal-jpg image img_7820-jpg image img_7862-jpg image img_7960-jpg image img_8245-jpg

Kiadványaink
Szakdolgozóink
Az Öko-völgy Alapítvány konzultációs segítségéveleddig 48 hallgató védte meg szakdolgozatát.
Védjegy használati jog
Idézet
"Az állatok a barátaim, és a barátaimat nem eszem meg!"
G.B. Shaw