Mit együnk, igyunk kánikulában? Hogyan lehet elviselhetőbbé tenni a hőséget?

Indiában tudják, mi a kánikula! Az Ayurveda, a legősibb orvostudomány hasznos tippekkel segít “túlélni” a hőséget. Indiában mindenki ismeri, hogy mely növényeknek van hűtő és fűtő hatása a szervezetre. Ez az indiai konyhaművészet alapja. Úgy néz ki, eljött az ideje eltanulni nekünk is az indiaiaktól ezt a hasznos tudományt.

A szélsőséges időjárás mindig egyensúlyzavart okoz a szervezetben. Ha nem tudjuk, mit kell tennünk ilyen esetekben, akkor az kisebb-nagyobb mértékben elkerülhetetlenül a test elmérgeződéséhez, emésztési zavarokhoz, különböző gyulladásokhoz vezet. Ilyenkor mindig fokozottan kell vigyázni az egészségünkre!

Mit tegyünk?

A válasz, és a cikk folytatása itt olvasható: blog.svl.hu

Hagyj üzenetet

1%
Az Öko-völgy Alapítvány adószáma:
18786435-1-14
Keresés
Webshop
Ökovölgy hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
E-mail cím újra:*
Kisfilmek
“Az étel nem a boltból származik.” Film Sivaráma Swamival Rovarpusztító rozsdafarkúak biokertünkben – kisfilm
Fotógaléria

Kiadványaink
Szakdolgozóink
Az Öko-völgy Alapítvány konzultációs segítségével eddig 48 hallgató védte meg szakdolgozatát.
Védjegy használati jog
Idézet
"Hogyha gabonát termelsz, és azután megeteted az állatokkal, majd pedig megeszed az állatokat, az eredeti gabona energiájának 90%-át elveszíted."
Dr. David Archer (a geofizikai tudományok professzora, Chicagoi Egyetem)