Gyerekjáték az egész!

mrgari_kicsi1Mrigári, a vadász története. A hírhedt vadász kalandját már az ősi védikus írások is említik. Mrigári arról volt nevezetes, hogy ártatlan állatok életének kioltásában lelte örömét. De nem csak azért tette ezt, hogy húst egyen, hanem hogy örömmel nézze végig lassú haláltusájukat.

Egy alkalommal arra járt Nárada, a nagy szent, s döbbenten látta, Mrigári miként kínozza a megsebzett vadakat.
Feltárta a vadásznak a karma törvényének működését, s hogy tettének eredményeiként a következő életében vissza fogja kapni mindezeket a szenvedéseket, amiket eddig ezeknek az ártatlan állatoknak okozott. Elmondta, hogy amiatt szenvednek az emberek a háborúktól és más nehézségektől, mert korábbi tetteik “gyümölcseit” kénytelenek learatni.

Azokat az izgalmas kalandokat, hogy miként tudott Nárada egy ilyen megrögzött bűnöst jobb útra téríteni, megtekinthetik a Krisna-völgyi általános iskolája diákjainak művészi előadásában a most megjelent új DVD-n.

Németh Péter (Premamoya dász)
Krisna-völgy oktatási igazgatója

A DVD megrendelhető itt

Hagyj üzenetet

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

1%
Az Öko-völgy Alapítvány adószáma:
18786435-1-14
Keresés
Webshop
Ökovölgy hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
E-mail cím újra:*
Kisfilmek
Új film – Egyszerű élet, emelkedett szintű gondolkodás Már fejjük, még szopizik…
Fotógaléria
Loading...
image bhakti_kert_2-jpg image bhakti_kert_4-jpg image dscn7275-jpg image img_0099-jpg image bhakti_kert_3-jpg image dscn7261-jpg image bhakti_kert_1-jpg image bhakti_kert_7-jpg image img_0057-jpg image img_0166-jpg image img_0145-jpg image bhakti_kert_6-jpg

Kiadványaink
Szakdolgozóink
Az Öko-völgy Alapítvány konzultációs segítségével eddig 48 hallgató védte meg szakdolgozatát.
Védjegy használati jog
Idézet
"Nyilvánvalóvá vált, hogy az eddig folytatott emberi tevékenység (a „business as usual” = BAU) katasztrófához vezet, s hosszabb távon kérdésessé teszi az emberiség fennmaradását."
Vida Gábor