Online biokertész tanfolyam

biokertesz-tanfolyam1Krisna-völgy főkertésze, Sundara Gopála dása elindította blogját, ahol mindent megtudhatunk arról, hogy mi történik az Öko-völgy Program mintaterületén, a nagy hírnévnek örvendő somogyvámosi biokertészetben.

Idézet a blogról – a május 20-ai bejegyzésből: „Ma egész nap locsolórendszert telepítettünk, hogy az összes megművelt területünkön tudjuk locsolni, tápoldatozni és permetezni. Ez egy külön bejegyzés lesz, hogy milyen gyógynövényeket stb. keverünk, áztatunk, csavarunk, főzünk, és minek és hogyan juttatjuk ki, és milyen arányba keverjük. Emellett borsót szedtünk az egyik fóliasátrunkból, aminek a helyére holnap az őszre már virágzó paprikánkat fogjuk beültetni, ami már egész évben a fő növény lesz.”

A blog olvasói tanúi lehetnek, hogyan telnek a biokertész mindennapjai, melyek az időszerű kerti munkák, és természetesen kérdezhetnek is a főkertészünktől.

A Krisna-völgyi biokertész tanfolyam blogja:
http://biokertesztanfolyam.freeblog.hu/

2 hozzászólás to “Online biokertész tanfolyam”

Hagyj üzenetet

1%
Az Öko-völgy Alapítvány adószáma:
18786435-1-14
Keresés
Webshop
Ökovölgy hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
E-mail cím újra:*
Kisfilmek
“Az étel nem a boltból származik.” Film Sivaráma Swamival Rovarpusztító rozsdafarkúak biokertünkben – kisfilm
Fotógaléria
Loading...

Kiadványaink
Szakdolgozóink
Az Öko-völgy Alapítvány konzultációs segítségével eddig 48 hallgató védte meg szakdolgozatát.
Védjegy használati jog
Idézet
"A gond nem csupán gazdasági vagy technológiai, elsősorban erkölcsi és lelki. Megoldást a gazdaság és a technológia területén csak akkor találhatunk, ha mélységes változás megy végbe a szívünkben, amely elvezethet bennünket életformánk megváltoztatásához, valamint fogyasztásunk és termelésünk fenntarthatatlan formáinak átalakításához."
II. János Pál pápa és Őszentsége I. Bartholomeosz ökumenikus pátriárka