Online biokertész tanfolyam

biokertesz-tanfolyam1Krisna-völgy főkertésze, Sundara Gopála dása elindította blogját, ahol mindent megtudhatunk arról, hogy mi történik az Öko-völgy Program mintaterületén, a nagy hírnévnek örvendő somogyvámosi biokertészetben.

Idézet a blogról – a május 20-ai bejegyzésből: „Ma egész nap locsolórendszert telepítettünk, hogy az összes megművelt területünkön tudjuk locsolni, tápoldatozni és permetezni. Ez egy külön bejegyzés lesz, hogy milyen gyógynövényeket stb. keverünk, áztatunk, csavarunk, főzünk, és minek és hogyan juttatjuk ki, és milyen arányba keverjük. Emellett borsót szedtünk az egyik fóliasátrunkból, aminek a helyére holnap az őszre már virágzó paprikánkat fogjuk beültetni, ami már egész évben a fő növény lesz.”

A blog olvasói tanúi lehetnek, hogyan telnek a biokertész mindennapjai, melyek az időszerű kerti munkák, és természetesen kérdezhetnek is a főkertészünktől.

A Krisna-völgyi biokertész tanfolyam blogja:
http://biokertesztanfolyam.freeblog.hu/

2 hozzászólás to “Online biokertész tanfolyam”

Hagyj üzenetet

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

1%
Az Öko-völgy Alapítvány adószáma:
18786435-1-14
Keresés
Webshop
Ökovölgy hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
E-mail cím újra:*
Kisfilmek
Új film – Egyszerű élet, emelkedett szintű gondolkodás Már fejjük, még szopizik…
Fotógaléria
Loading...
image img_0079-jpg image dscn7261-jpg image img_0145-jpg image bhakti_kert_5-jpg image dscn7275-jpg image img_0092-jpg image bhakti_kert_6-jpg image bhakti_kert_2-jpg image bhakti_kert_1-jpg image bhakti_kert_7-jpg image bhakti_kert_3-jpg image img_0166-jpg

Kiadványaink
Szakdolgozóink
Az Öko-völgy Alapítvány konzultációs segítségével eddig 48 hallgató védte meg szakdolgozatát.
Védjegy használati jog
Idézet
"A Föld minden ember összes szükségletét ki tudja elégíteni, azonban mohóságukat nem."
Gandhi