Megszületett a Jóga-erdő

Korábban már hírt adtunk arról, hogy a Bhaktivedanta Jógastúdió és az Öko-völgy Alapítvány a klímavédelem támogatására faültetést szervezett 2019 őszén “Csináljunk egy Jóga-erdőt!” elnevezéssel.

Az elmúlt hónapok során 108 facsemete ültetéséhez gyűltek össze adományok, amellyel egy Jógaerdő ültetését kezdtük el Somogyvámoson, Krisna-völgy egyik festői szépségű domboldalában.
Az őshonos fafajokból álló erdőt egy csodálatos helyszínen telepítettük el a jövő számára 2019 november végén. A csertölgy, gyertyán, hegyi juhar, kislevelű hárs, vadgyümölcs összetételű erdő a következő évtizedekben fontos szolgálatot teljesít majd a klímavédelemben, a szén-dioxid megkötésben.
A telepítés folytatását is célul tűztük ki, ezért aki szeretné támogatni, kérjük jelezze az [email protected] email-címünkön. A Jóga-erdő tehát sikeresen megszületett, egészséges és szépen fejlődik. 🙂

Hagyj üzenetet

1%
Az Öko-völgy Alapítvány adószáma:
18786435-1-14

2017-ben 403.431 Ft felajánlás segítette ismeretterjesztő tevékenységünket. Köszönjük!
Tanfolyamaink
Ősszel induló tanfolyamaink listája innen elérhető

Keresés
Webshop
Ökovölgy hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
E-mail cím újra:*
Kisfilmek
Mérgezett Föld “Az étel nem a boltból származik.” Film Sivaráma Swamival

Kiadványaink
Szakdolgozóink
Az Öko-völgy Alapítvány konzultációs segítségével eddig 53 hallgató védte meg szakdolgozatát vagy doktori értekezését.
Védjegy használati jog
Idézet
Zöld gondolatok A Zöld gondolatok sorozatunkban szeretnénk közzétenni ismert személyiségek nézeteit a környezettudatosság témájában. Az első idézet legyen Jane Goodall-tól:
"Az amerikai bennszülöttek és a világ más bennszülött népei tudomásul vették, hogy kapcsolatban állnak négylábú, szárnyas és uszonyos testvéreikkel.
Assisi Szent Ferenc szintén testvéreinek tartotta az állatokat: a lehető legnagyobb gyöngédséggel és tisztelettel bánt velük. Sok élőlényt mentett meg a levágásra szánt nyulaktól és bárányoktól kezdve az útra tévedő férgekig."
(Jane Goodall, csimpánzkutató, a Rügyek és Gyökerek Alapítvány alapítója)
[widget id="text-4"]

Zöld gondolatok