Megszületett a Jóga-erdő

Korábban már hírt adtunk arról, hogy a Bhaktivedanta Jógastúdió és az Öko-völgy Alapítvány a klímavédelem támogatására faültetést szervezett 2019 őszén “Csináljunk egy Jóga-erdőt!” elnevezéssel.

Az elmúlt hónapok során 108 facsemete ültetéséhez gyűltek össze adományok, amellyel egy Jógaerdő ültetését kezdtük el Somogyvámoson, Krisna-völgy egyik festői szépségű domboldalában.
Az őshonos fafajokból álló erdőt egy csodálatos helyszínen telepítettük el a jövő számára 2019 november végén. A csertölgy, gyertyán, hegyi juhar, kislevelű hárs, vadgyümölcs összetételű erdő a következő évtizedekben fontos szolgálatot teljesít majd a klímavédelemben, a szén-dioxid megkötésben.
A telepítés folytatását is célul tűztük ki, ezért aki szeretné támogatni, kérjük jelezze az [email protected] email-címünkön. A Jóga-erdő tehát sikeresen megszületett, egészséges és szépen fejlődik. 🙂

Hagyj üzenetet

1%
Az Öko-völgy Alapítvány adószáma:
18786435-1-14

Tanfolyamaink
Ősszel induló tanfolyamaink listája innen elérhető

Keresés
Webshop
Ökovölgy hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
E-mail cím újra:*
Kisfilmek
Kertészeti innovációink Krisna-völgyi önfenntartás – 3. rész

Kiadványaink
Szakdolgozóink
Az Öko-völgy Alapítvány konzultációs segítségével eddig 53 hallgató védte meg szakdolgozatát vagy doktori értekezését.
Védjegy használati jog
Idézet
"Ha felismerjük, mi veszélyezteti létünket, és mégis folytatjuk azt a tevékenységet, az valamiféle elmebaj jele. A probléma gyökere a gondolkodásmódunkban, hozzáállásunkban és értékrendünkben van."
Peter Russel, angol pszichológus, filozófus