Megszületett a Jóga-erdő

Korábban már hírt adtunk arról, hogy a Bhaktivedanta Jógastúdió és az Öko-völgy Alapítvány a klímavédelem támogatására faültetést szervezett 2019 őszén “Csináljunk egy Jóga-erdőt!” elnevezéssel.

Az elmúlt hónapok során 108 facsemete ültetéséhez gyűltek össze adományok, amellyel egy Jógaerdő ültetését kezdtük el Somogyvámoson, Krisna-völgy egyik festői szépségű domboldalában.
Az őshonos fafajokból álló erdőt egy csodálatos helyszínen telepítettük el a jövő számára 2019 november végén. A csertölgy, gyertyán, hegyi juhar, kislevelű hárs, vadgyümölcs összetételű erdő a következő évtizedekben fontos szolgálatot teljesít majd a klímavédelemben, a szén-dioxid megkötésben.
A telepítés folytatását is célul tűztük ki, ezért aki szeretné támogatni, kérjük jelezze az [email protected] email-címünkön. A Jóga-erdő tehát sikeresen megszületett, egészséges és szépen fejlődik. 🙂

Hagyj üzenetet

1%
Az Öko-völgy Alapítvány adószáma:
18786435-1-14

Tanfolyamaink
Ősszel induló tanfolyamaink listája innen elérhető

Keresés
Webshop
Ökovölgy hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
E-mail cím újra:*
Kisfilmek
Önfenntartó ruházat – 2. rész Kertészeti innovációink

Kiadványaink
Szakdolgozóink
Az Öko-völgy Alapítvány konzultációs segítségével eddig 53 hallgató védte meg szakdolgozatát vagy doktori értekezését.
Védjegy használati jog
Idézet
"Hogyha gabonát termelsz, és azután megeteted az állatokkal, majd pedig megeszed az állatokat, az eredeti gabona energiájának 90%-át elveszíted."
Dr. David Archer (a geofizikai tudományok professzora, Chicagoi Egyetem)