Az alábbi beszélgetés a Krisna-völgyi biokertészet több évtizedes tapasztalatait mutatja be.
Az alábbi beszélgetés a Krisna-völgyi biokertészet több évtizedes tapasztalatait mutatja be.
Az ENSZ Környezetvédelmi Programja (UNEP) 2005-ben létrehozta A Föld Bajnokai Díjat, melyet különböző kategóriákban osztanak ki a világ környezetvédelmi úttörőinek. A díj legutóbbi győztese Tudomány és Innováció kategóriában az Impossible Foods és a Beyond Meat voltak.
A Sajtkészítő tanfolyam képes beszámolóján át jól nyomon követhető a gomolya, a parenyica, az orda és a mozzarella készítésének folyamata.
Az előző részben a vaj és a ghí készítését néztük meg, és most a tejföl és a joghurt kerül bemutatásra.
2019. április 6-án (szombaton) tartjuk a Családi önellátás alapjai elnevezésű tanfolyamunkat!
Egy igazán jó film, amit javasolunk mindenkinek, hogy nézzen meg: Vegaság orvosi szemmel.
2019. március 17-én (vasárnap) sajtkészítő tanfolyamot tartunk!
Gömörszőlős adott helyszínt az idei Téli Élőfalu Találkozónak.
A friss tejből házilag készült tejtermékek a vaj és a ghí elkészítésének fortélyait ismerhetjük meg az alábbi párbeszédből.
Péntekig még van lehetőség jelentkezni arra az izgalmas, egyedülálló lehetőségre, amit ifjúsági vezetők és segítők, ifjúsági szervezetek, valamint fiatal vállalkozók számára kínálunk. Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy van még néhány fennmaradó hely az online tanfolyamunkra. Ha érdekel benneteket ez a kiváló lehetőség, akkor jelentkezzetek még most!