Nagy örömünkre részt veszünk a Joyful Entrepreneurship elnevezésű nemzetközi Erasmus pályázatban és túl vagyunk az első szervezői találkozón.

A korábbi Joyful Leadership (Örömteli vezetés) nemzetközi pályázat folytatásaként is értelmezhető Joyful Entrepreneurship (Örömteli vállalkozó) elnevezésű Erasmus-pályázatban is részt vesz az Öko-völgy Alapítvány. Fiatal vállalkozók számára állítunk össze egy képzést. A többi partner között szerepelnek horvátok, belgák és portugálok is. A képzés online felülete jövő év elejére készül el sok-sok videóval és hasznos kérdőívvel. Egy 7 napos képzés során eljuttatjuk a kezdő, vállalkozni kívánókat az ötlettől a megvalósításig.

Az első 5 napos szervezői találkozót itt Somogyvámoson rendeztük meg. A vendégeink szállásának, valamint a megbeszélések helyszínéül a somogyvámosi Rádhé Resort hotelt választottuk.

Nagyon sok részletet sikerült személyesen egyeztetni a találkozó napjai során. Jelenleg folyamatosan zajlik a pályázathoz szükséges oktatási anyagok kidolgozása.

Leave a comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük