A Krisna-völgyi biokertészet több évtizedes tapasztalatainak bemutatását a műtrágyák nélküli kertészkedés témájával folytatjuk.
A Krisna-völgyi biokertészet több évtizedes tapasztalatainak bemutatását a műtrágyák nélküli kertészkedés témájával folytatjuk.
2019. május 12-én (vasárnap) tartjuk a Házi kenyérsütés tanfolyamunkat, melyen teljes kiőrlésű lisztekből fogunk hazai és keleti kenyérféléket közösen készíteni.
Az alábbi beszélgetés a Krisna-völgyi biokertészet több évtizedes tapasztalatait mutatja be.
Az ENSZ Környezetvédelmi Programja (UNEP) 2005-ben létrehozta A Föld Bajnokai Díjat, melyet különböző kategóriákban osztanak ki a világ környezetvédelmi úttörőinek. A díj legutóbbi győztese Tudomány és Innováció kategóriában az Impossible Foods és a Beyond Meat voltak.
A Sajtkészítő tanfolyam képes beszámolóján át jól nyomon követhető a gomolya, a parenyica, az orda és a mozzarella készítésének folyamata.
Az előző részben a vaj és a ghí készítését néztük meg, és most a tejföl és a joghurt kerül bemutatásra.
2019. április 6-án (szombaton) tartjuk a Családi önellátás alapjai elnevezésű tanfolyamunkat!
Egy igazán jó film, amit javasolunk mindenkinek, hogy nézzen meg: Vegaság orvosi szemmel.
2019. március 17-én (vasárnap) sajtkészítő tanfolyamot tartunk!
Gömörszőlős adott helyszínt az idei Téli Élőfalu Találkozónak.